Go' Morgen Danmark og 4 årig lykke

Nu vil jeg gerne i mål…

IMG_2278Efter jeg har været oppe at vende med nogle ekstra kilo, har jeg ikke rigtig været 100% tilbage i form. Jeg har tabt en del ja, men jeg er faktisk ret mærket af hvordan min krop er blevet behandlet, og det har jeg det elendigt med. Jeg har fedtdepoter jeg har meget svært ved at komme af med, jeg har ikke fået bugt med celulitten endnu og der er områder i mit ansigt der har ændret sig – og jeg hader det! Det er muligt andre ikke kan se den store forskel, men det kan jeg og jeg bryder mig ikke om det. Så kan det sgu være nok så moderne at lade stå til, være almindelig eller hvad man nu kalder det. I skal være så velkomne, men om et par uger bliver jeg altså 38 år, og jeg gider simpelthen ikke slaske mig ind i 40’erne for ekstra likes, så jeg tager kampen op. Fraaaaaa NU af (okay minus lørdag, haha)!

Efter jeg har tabt mig er jeg blevet blød, og det skal nu strammes op! Jeg ser måske helt stram ud når jeg står eller ligger sådan her, men det er nu ikke tilfældet. Jeg kan godt lide former, jeg kan bare ikke lide dem lige midt på min egen mave. Jeg VED der er en form for markering et sted indenunder 🙂

Det betyder absolut intet for mig hvad der står på vægten, det hele handler om hvordan jeg føler mig og hvordan jeg føler min krop i det tøj jeg har på. Jeg bliver generet af mine lår buler og jeg bliver irriteret over min mave hænger ud over sikkerhedsselen, fordi jeg liiiiige mangler de sidste par kg fedt der gør man ikke kan se de muskler jeg har opbygget indenunder. Som min træner siger når han kigger opgivende på mig “der er jo stadig ikke skyggen af markering, hvad i alverden spiser du??!!”. Ja, det er jo lige det. Jeg synes jo ikke jeg spiser så usundt igen, og jeg gider heller ikke leve kedeligt, men må erkende at jeg må vente med at hygge igennem til jeg kommer af med det sidste, så jeg kan blive tilfreds. Det skylder jeg min krop den efter den omgang!

Jeg vil altså også gerne være lidt en hapser, når nu jeg bliver 38 år d. 31. juli 😉

Når jeg taler, og især brokker mig, siger jeg åbenbart meget “du godeste”, “bevares”, “jamen dog”… Og i den duer. Min træner Herman griner altid af mig og kalder mig Andersine, fordi han siger det kun er i Anders And blade man taler sådan, haha.

Min egen bog er jo oplagt at gå igang med, men denne gang følger jeg den ikke slavisk, da jeg lige har gjort det ad to omgange – jeg kan virkelig anbefale den hvis man vil se hurtige resultater! Det er sådan jeg selv har tabt de ca. 10 kg den senere tid.

Nu træner jeg med personlig træner, Herman, et par gange om ugen og ellers spiser jeg efter principperne i bogen, dog uden at følge madprogrammet dag for dag, hvis det giver mening. Normalt træner jeg kun ude og har aldrig brudt mig om træningscentre, men efter jeg er begyndt med vægte er det altid inde. Jeg kan mærke det betyder meget for mit humør og sind ikke at komme ud på de løbeture jeg plejer, så det er jeg begyndt på igen. Jeg løber ikke så meget som jeg plejer, hvilket nok er årsagen til jeg ikke har smidt det sidste, så jeg optrapper lidt på den konto. Måske hænger det også sammen med jeg elsker området jeg bor i så meget, at når jeg er ude for at løbe ender jeg med at gå og nyde området og naturen i stedet. Det er så dejligt afstressende at gå langs vandet og gennem skoven helt alene med egne tanker og uden telefon. Joy!

Hvad gør I? Altså helt ærligt. Er I ligeglade, accepterer I kroppen som den er, tænker I på sundheden, udseenet eller…? Der er jo så meget snak om vores kroppe og man skal næsten hele tiden tage stilling til det ene eller andet. For mig er det ret meget i perioder, så går jeg vildt op i det og andre gange er jeg ligeglad. Det vigtigste er jeg er glad, og så kan jeg altså ikke lade mig pådutte af nogens mening, om hvordan jeg bør og skal se ud.

Mine måltider består hovedsageligt af magert kød, grøntsager og salat. Jeg følger pt ingen opskrifter, men vælter bare noget sammen fra køleskabet og håber det fungerer 😉

Det er ikke ris, men blomkålsris. Jeg køber alt færdigt og skyllet i poser, så jeg ikke selv behøver stå og hakke osv, hvis jeg kan blive fri for det.

Oksedellerne her vil jeg ikke give jer opskriften på, det gik virkelig galt, haha!

Næste indlæg

Go' Morgen Danmark og 4 årig lykke