Smukke lupiner på Bornholm...

Se mit nye legetårn!

legetårn

Reklame uden betaling

Der var nogle kvikke følgere på Instagram i går, der i min story (de dér videoer) kunne se at Hollie Nolia har fået nyt legetårn, og det er også rigtigt. Derfor flashes det nu på opfordring 🙂

Hun har hele tiden sagt at vores have altså manglede en gynge, og det er jo også rigtigt nok. Jeg har bare haft lidt svært ved at finde det helt rette til haven, for så stor er den jo heller ikke, men det skulle også gerne være en sjov kombination med flere muligheder… Og se lidt pænt ud for mor.

Jeg fandt en kombination der passede alle damens drømme og ønsker, i et legetårn fra Jungle Gym, som jeg fik nogle håndværkere til at komme og samle en weekend, hvor hun var hos hendes far. Det var nemlig en overraskelse. Hun blev simpelthen så glad da hun stod der med hånderne for øjnene og måtte kigge. Hun løb bare rundt om det og skulle prøve det hele. Selv synes jeg også det er blevet ret pænt til haven, da jeg faktisk har fået det malet sort så det passer ind. I kan se et “før billede” i bunden af indlægget, så forstår I nok bedre.

Faktisk fandt jeg selv legetårnet på en blog og Googlede mig frem til et Jungle Gym, som fåes mange steder på både nettet og i fysiske butikker.

IMG_0874

IMG_0728

IMG_0750

IMG_0736

Tjuhej hvor det går, nu kan der sagtens komme nogen med hjem og lege i haven.

IMG_0850

IMG_0780

IMG_0771

IMG_0866

Se lige det lille glade ansigt ♥

IMG_0747

IMG_0760

IMG_0765

IMG_0876

Jeg ved godt det er svært at se, men tog lige et printscreen af en video jeg sendte til mormor af legetårnet som det egentlig så ud. Jeg følte det “larmede” for meget i farven til vores have, og fik det derfor malet sort efter det var blevet samlet. Det fik to gange med sort bejdse, og jeg kan altså ikke prale af jeg selv gjorde det, det betalte jeg mig fra, men er bestemt det hele værd! Eneste minus er, at nu trænger legehuset fra sidste år også til at blive malet, haha 🙂

IMG_9839

Næste indlæg

Smukke lupiner på Bornholm...