Selfietip, uden filter og redigering

Rabatkode: Spar 25% på Brinckers elcykler

IMG_9529

Annonce

For nylig var der en der kiggede med store øjne på mig og sagde “har du aldrig cyklet i København??! Det er da næsten en præstation i sig selv… Det tror jeg ikke jeg kender nogen der ikke har!”.

Jeg er ikke selv vant til at cykle, men hvis du er, er der stor grund til at læse videre – bla. pga. rabatkoden til Smartcykler.dk på HELE 25% !!

Men jeg er altså en pivskid, eller kender bare mig selv godt nok til at vide, at det skal jeg dælme ikke nyde noget af. Altså at cykle inde i indre København. Men nu er jeg jo så også flyttet til Dragør, og det er jo noget helt andet. Vi bor ikke inde i byen, men udenfor. For enden af vores vej er der badebro og en lang cykelsti der går langs vandet, gennem skoven og ind til Dragør by. Turen er smuk og skøn, og en af årsagerne til jeg købte hus lige her.

Jeg har løbet turen mange gange, men så er det jo ikke for at  sætte mig ind på en café og dampe af bagefter. Næhh… Jeg har overvejet af købe en cykel, så jeg kunne trille derind, og for at min mor ville have mulighed for det når hun er her. Hun har savnet at have en cykel når jeg er på arbejde og Holle Nolia er i børnehave, de gange hun besøger os. Så det skal der laves om på, og da jeg ved at min mor ikke er typen der ønsker at bevæge sig alverden, eller få sved på panden, har jeg testet en af Brinckers elcykler fra Smartcykler.dk.

IMG_9441

Jeg har aldrig kørt på en elcykel før, men det er da i dén grad en fejl! Det er jo ikke fordi den kan sammenlignes med en knallert, men det er lidt som at have en lille hemmelig raket på bagagebæret. Og det er der egentlig også. Batteriet der sidder på Brinckers elcykler er det bedste på markedet, med den længste rækkeevne, og er ganske enkel at lade op igen. Cyklerne er sammensat af Hollandske kvalitetsprodukter, men lavet til danske cykelstier – især når der er modvind. Når jeg træder i pedalerne er det let som ingenting at suse afsted, uden at skulle træde til eller rejse sig op. Det er faktisk som om der er en der skubber lidt bagpå. Jeg er fan, det må jeg altså indrømme. Jeg kan sagtens se mig selv i ren Morten Korch stil, på cykel langs vandet med cykelkurv og flagrende kjole, suse ind og handle lidt lokalt (sushi, vin… I ved nok)… Og så kan man altså ikke ha’ et anstrengt udtryk i ansigtet! For dem der cykler på arbejde, og længere ture, må en elcykel næsten ikke være til at undvære.

Og det skal I da heller ikke! Lige nu er I så heldige at jeg har en vanvittig god rabatkode til jer. I får HELE 25% på Brincers elcykler hos Smartcykler.dk samt i deres fysiske butikker ved nævnelse, frem til d. 18. juni.

RABATKODE: MASCHARABAT

IMG_9434

IMG_9447

Da jeg boede hjemme i Byrsted, gik jeg til ridning et par kilometer fra vores hus. Mine forældre var så frække at mene, jeg sagtens kunne cykle til ridning (som alle andre) iført rideoutfit op ad den laaaaange bakke. Har man kendt mage! De må ha’ kendt mig virkelig dårligt, hvis ikke de vidste at hovedårsagen til jeg gik til ridning var udstyret, og det at tage mig smart ud i det. Dét gjorde jeg altså bare ikke på en grøn racer med gedebukkestyr, ridestøvler, ridehjelm og min alt alt for varme oilskindsjakke. Det var sgu da hårdt at komme op ad den bakke, og da min cykel gang på gang “tilfældigvis” punkterede lige inden ridetimen, ville de nok ha’ ønsket jeg havde haft en elcykel.

Jeg sidder rigtig godt på cyklen, hvilket betyder meget for min nakke og ryg, men også hele komforten i sædet og håndtagene er generelt ret lækkert.

IMG_9443

Næste indlæg

Selfietip, uden filter og redigering