Hollie Nolias første Gucci taske. Jo!

Cravings, sved & tårer

IMG_5343I kan tro jeg sveder for tiden. Jeg er jo ved at være i kampform igen, men da processen har været anderledes end den plejer, grundet det program jeg er med i, afslører jeg ikke så meget. Men én ting er sikkert, jeg får ikke ét eneste påskeæg i år, selvom jeg kan snuse dem hver gang jeg går forbi dem, herhjemme hos mine forældre i Byrsted – uha hvor jeg craver ALT sødt!

Jeg mixer træningen og kosten fra min bog, med timer sammen med Hermann fra Target Power Gym, hvilket er ret nyt for mig. Anne Bech som jeg plejer at træne med, har lige fået en dejlig baby boy, så jeg måtte sadle lidt om i den forbindelse, og fik en anbefaling af Anne Lindfjeld om Hermann.

IMG_5220

IMG_6499

IMG_5346

Jeg spiser helt skrabet fedtfattigt, for at nå mit mål, og er faktisk begyndt at bestille mad på Fitness-food.dk, når jeg ikke helt kan overskue det. Lige nu, hvor jeg er i Jylland, har jeg fået det sendt herhjem, så min mor ikke skal tænke på særskilt mad til mig. Det er ikke det på billedet, thank god!

Jeg lever jo ikke sådan til “hverdag”, men kan simpelthen ikke finde ud af sådan noget som cheat-days, så falder jeg bare i et kæmpe stort sukker/fedt/vin hul. For mig er det enten eller, og når mit mål er nået, kan jeg leve mere normalt, for det her er sgu ikke sjovt i længen + jeg jo ville forsvinde!

IMG_4846

Selv på mine rejser har jeg været ret standhaftig, og havde træningstøjet med til Thailand, som I kan se her. Ret heldigt min veninde og barretræner, Mai-Britt, kom forbi.

IMG_2667

IMG_1918

IMG_1916

Næste indlæg

Hollie Nolias første Gucci taske. Jo!