Lækker hjemmelavet vintersuppe

Se mit nye DESIGNA køkken

image

Annonce (rabat)

Så er det vist på tide at vise jer mit nye køkken. Det har været en meget spændende process, og I har faktisk været til ret stor hjælp, tak for det. Nu står det færdigt, og jeg må helt ærligt sige, at jeg ikke havde troet at jeg ville være SÅ glad for forandringen, men det er jeg. Det er bare helt perfekt, efter mine ønsker til min lille hyggelige træhytte. Jeg føler mig så enormt voksen ovenpå det her, og det gør endnu mere at huset føles som MIT, og ikke noget jeg bare er flyttet ind i, endnu engang.

Jeg orkede virkelig ikke, især for Hollie Nolias skyld, at skulle gå i flytterod imens det gamle blev pillet ned, og det nye sat op. Så jeg gjorde faktisk det, at da jeg var i Afrika, fik jeg det hele lavet, på bare 5 dage af DESIGNA. Alle jeg talte med sagde at det ikke kunne lade sig gøre, og jeg synes også selv det lød for godt til at være sandt.

Men så rykkede DESIGNA ind, og alt er gået punkt og prikke efter aftalen. Jeg tog afsted sent søndag aften, og mandag morgen kom folkene, rev det gamle køkken ned og skaffede det af vejen. Fredag eftermiddag stod der som aftalt et helt nyt køkken, og alt var ryddet, rent og perfekt da jeg trådte ind ad døren tidlig lørdag morgen. Jeg kunne tude af lettelse og glæde. Jeg mærkede intet til udskiftningen, og jeg havde fuld tillid til at Brigitte fra DESIGNA kunne tage nogle valg på mine vegne, hvis noget mod forventning skulle gå galt, imens jeg var i Afrika. Det har generelt været en virkelig god oplevelse at lave nyt køkken sammen med DESIGNA. De har været gode til at hjælpe mig igennem det hele, give gode råd og guide mig. Det er nok gået noget mere smertefrit end jeg havde troet, og det er jo kun godt. Jeg er SÅ glad for resultatet,og for jeg gjorde det.

Jeg har fået lavet både køkken og bryggers, men starter med at vise jer køkkenet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som I kan se på før/efterbillederne, er det mere hyggeligt, og mindre koldt med det nye køkken. Jeg synes ikke det gør spor, at det er fyldningslåger, jeg synes det passer rigtig godt til stilen jeg ønsker i huset. Jeg valgte Freja fyldningslåger og mere enkle greb end før.

image

Mine hårde hvidevarer trængte til at blive skiftet, og jeg valgte et andet look, hvor jeg har valgt at få et indbygget køleskab, og stor indbygget fryser ude i bryggerset, så der var plads til andre ting. Før var ovnen nemlig ude i bryggerset (!!), og det synes jeg ikke passede til mit behov. Jeg valgte en Siemens indbygningsovn med dampskud og mikroovn. Den kan vitterligt ALT den ovn! Den er hvert fald bedre til at lave mad end jeg er, nærmest helt af sig selv. Den har opskrifter, massevis af funktioner og sågar wi-fi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Før/efter…

image

Det var et absolut must for mig, med et vin/champagneskab. Det har jeg altid ønsket mig, og vi ved jo at jeg har brug for det, ik 😉 Det er fra Aviantage, og der var mange størrelser at vælge imellem. Det her passede lige til mit køkken. Nåhhhh mon Marianne/Traveljunkie er misundelig nu? Der er hvert fald altid et koldt glas klar til hende.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Køleskabet har en ret smart sektion med hyperFresh, hvor 0°C zonen holder maden frisk i tre gange så lang tid. Der kommer allemine grøntsager ned, og det fungerer virkelig godt.

Køleskabet med hyberFresh er fra Siemens, og jeg har valgt at holde alle hvidevarer i samme mærke, så det passer sammen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Perfekt, med lys og mulighed for forskellige temperaturer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fik jeg min Quooker, som I alle anbefalede, og jeg valgte den i gunn som passer til min sorte vask. Jeg synes det er så flot, og det rigtige valg for mig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bordpladen er mere grå i tonen endjeg regnede med, men jeg er faktisk virkelig glad for det, jeg synes den passer lige ind i mine farver, og giver mere dybde end en stenplade ville have gjort. Hvert fald til sådan et træhus her. Jeg skal faktisk lige ha’ givet den noget olie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Der var fræset en storledning ind midt i væggen, som ikke kunne skjules. Derfor valgte jeg at få lavet en glasplade der dækkede hele væggen. Det synes jeg giver et mere rent look, end at stoppe den halvvejs på væggen, når nu der er så meget struktur i trævæggen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kogesektion er blevet lidt bredere end før (for dét har jeg jo brug for), og jeg har droppet hjørneskabet til fordel for bredere skuffer under kogesektionen, der er med induktion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

og har også fået et skab med comfortudtræk.

image

En anden detalje er, at nåropvaskemaskinen er igang, liser dennedpågulvet,såmankan følge medihvornår den er færdig. Smart!

image

Tusind tak til DESIGNA og HRH Interprise, der har knoklet i døgndrift, for at få min køkkendrøn færdig på den korte tid!

image

SÅ… HVA’ SYNES I, HVA HVA HVA??? 🙂

Næste indlæg

Lækker hjemmelavet vintersuppe