Så er der sgu sat fælder i hytten!

Blogly julefrokost 2016

imageJeg kommer nok ikke udenom at det bliver svært at slå sidste års Blogly julefrokost (!!!), haha, Den stripper glemmer vi aldrig!

I år gik det noget mere stille og roligt for sig, men hyggen var ikke at tage fejl af. Vi mødtes vi på KOA, en skøn restaurant og bar, inde i Kbh K. Det er godt nok svært at finde en dato hvor alle kan, med så travle og berejste madammer vi har i flokken, men det skal jo ikke forhindre en julefrokost. Selv er jeg pt udsat for en snot-tsunami, og var alt andet end frisk, men det var jo lidt svært at gøre noget ved – lidt dulleri hjælper jo altid på det hele…

image

Min kjole er en gammel, gammel, gammel sag fra Asos, strømperne fandt jeg i skuffen, og skoene fra Christian Louboutin.

image

Selvfølgelig er der en lille Mascha Vang Selvbruner gave til bloggerne 🙂 I kan måske stadig nå at se mine guide-videoer inde på min story på Instagram, hvor jeg viser hvordan jeg tanner mig selv.

image

Lækker julemiddag med alt det klassiske, i en moderne udgave. Det er faktisk første gang i mit liv jeg har smagt sild, jeg har altid været ved at dø bare over synet, men hold nu op det smager jo SÅ godt!

image

image

Efter maden gik vi ind ved siden af, hvor der altid er gode cocktails og musik – og shots! De andre piger blev længere og tog videre i byen, men jeg var desværre nødt til at trække mig, og blev hentet af Rasmus som kunne køre mig hjem til næsespray og trøst i fosterstilling. Derfor er der ikke de helt vilde billeder fra mig i år.

image

image

Følg endelig Blogly inde på Instagram 🙂 Det her er en af de skønne Blogly-ansatte, Hanne, som er koordinator.

image

 

Næste indlæg

Så er der sgu sat fælder i hytten!