Jeg har svaret på jeres spørgsmål...

Blogly fylder 1 år i dag

skaermbillede-2016-10-01-kl-09-10-44HURRAAAAA!!!

I dag er det 1 år siden jeg åbnede mit eget blogbureau Blogly, og hold da op, hvor er der sket meget på et år!

Jeg har nogle virkelig skønne bloggere, som både er seje og dedikerede, og en fornøjelse at følge på deres personlige blogs, om alt fra børn, kager, rejser, dans eller gå-i-byen-historier. Jeg er stolt. Og jeg er stolt af mit meget seje Blogly-team, som starter med at ringe inden jeg får morgenkaffe, og som ikke stopper før midnat. Det er folk der brænder for deres arbejde, og for Blogly, lige så meget som jeg selv. Et blogbureau som Blogly er ikke kun et fællesskab for hobby-bloggere, det er en virksomhed der tilbyder, håndterer og afvikler strategisk planlagte kampagner, og markedsfører brands i deres ønske om eksponering på sociale medier. For det, dét kan vi nemlig finde ud af. Med et team på 9 pers. incl. mig selv, er der nok at se til, og vi elsker det. Jeg føler virkelig jeg har verdens bedste arbejde, og selvom jeg i perioder ligger søvnløs af bekymringer, så er der ikke noget mere tilfredsstillende, end at have skabt min egen virksomhed, med hjælp fra loyale medarbejdere. Og vi har skabt en hel del, synes jeg selv. Udover spændende kampagner, som f.eks. Goodiebox by Blogly, som bare ét eksempel, har Blogly bloggerne hygget sig sammen, grædt af grin, og klappet en ustyrlig stripper i røven til julefrokosten. Vi er alsidige, kan man sige 🙂

skaermbillede-2016-10-01-kl-07-48-07

Dette billede blev taget lige som Blogly gik i luften, for 1 år siden. Man kan måske ikke se det, men jeg kæmpede for at holde tårerne tilbage den dag. For at sige det på godt dansk, så blev jeg tørret i røven af alle der havde muligheden. Det blev en hård og meget dyr opstart, hvor jeg vitterligt satsede alt jeg, jeg nogensinde har sparet op. Og de blev brugt! Derudover stod jeg i et endnu uofficielt, og kun 2 dage gammelt brud, med min daværende kæreste. Det var svært at stå på benene den første tid, og bare få et billede af jeg holdt champagneglasset stille, som ellers dirrede rundt i hænderne på mig. Men jeg, vi,  klarede det, og se nu hvor Blogly er i dag.

Tusind tak for jeres opbakning, og fordi I følger med.

Ha’ lige en lækker weekend!!

Ps: I kan også læse dette interview HER

skaermbillede-2016-10-01-kl-09-00-27

skaermbillede-2016-10-01-kl-09-01-55

skaermbillede-2016-10-01-kl-09-01-29

Næste indlæg

Jeg har svaret på jeres spørgsmål...