Der er god grund til at tage til Beauty Days i Rødovre Centrum...

Jeg har svaret på jeres spørgsmål…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonce (dooohhh!!)

Det er jo helt vildt så godt I har taget imod min Mascha Vang selvbrunerserie – TAK! Jeg vil gerne lige svare på nogle af de spørgsmål der går igen, så alle kan få mest ud af produkterne, samt svar på de ting I undrer jer over.

Hvorfor er selvbruner sprayen kun halvt fyldt, er det en fejl?

Nej, det kan jeg dælme love jer for det ikke er 🙂 Der er nøjagtig den mængde i flasken, som står på emballagen, men grunden til der er luft i resten af flasken, er at det er lufttryk. Det er netop det lufttryk der gør at forstøvningen af produktet fordeles helt perfekt, og ret så vigtigt, det der gør den miljøvenlig. Vi har altså ikke glemt at fylde den helt op, og I bliver ikke snydt.

I finder den her

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skal jeg scrubbe huden inden jeg bruger Mascha Vang selvbruner?

Jeg bruger faktisk ikke scrub før min selvbrunerrutine, da de fleste der opnår dårlige resultater skyldes netop skrub af huden. Hvis du skrubber huden samme dag fjerner du det lag som selvbruneren arbejder sammen med, og resulterer i et uens resultat, og at selvbruneren forsvinder ujævnt. Så hvis du skal eksfoliere eller skrubbe din hud en gang i mellem, så gør det et par dage før, så huden har tid til at regenerere sig selv. Jeg anbefaler en fugtighedslotion uden protein rester og olier, det bedste er så ren en fugtighedslotion som muligt, såsom aloe vera lotion eller aftersun. Husk altid at fugte huden ofte for bedste resultat.

Hvilken variant skal jeg vælge?

Ja det er meget individuelt hvad man foretrækker, og de er alle nemme at fordele.

Moussen er nok den letteste for nybegyndere. Det bedste er altid at starte med at prøve på et mindre område på maven først, og se hvordan farven udvikler sig, og hvordan den virker. Herefter er det meget nemmere at fordele den pænt. Selvbruneren giver en naturlig farve, der tilpasser sig din hudtype uden at være overdreven. Hvis du gerne vil være mere brun, gentager du påføringen lige efter. Husk altid kun at påføre et meget tyndt lag selvbruner på hænder og føder, og fugt huden ofte. Skrub ikke huden samme dag, da det kan give ujævnt resultat.

Selv bruger jeg mest sprayen, da jeg efterhånden har den bedste rutine i den. Det er lidt forskelligt om jeg bruger spray eller lotion i ansigtet, men for mange der måske ikke har samme erfaring som jeg selv, vil jeg nok anbefale lotion i ansigtet, indtil I har styr på sprayen. Jeg smører aldrig sprayen ud efter brug, men det kan man godt. Husk altid at spraye på god afstand, og at lotion skal masseres godt ind i huden, for bedste mest jævne resultat.

Når jeg sprayer, gør jeg det inde i brusenesien. Jeg står gerne på et håndklæde, så mine fødder ikke suger det der lander på gulvet. Bagefter bruser jeg lige brusenesien, så den bliver ren igen, hvis den er hvid. Jeg har sort gulv i min bruser, det er jeg ret så glad for.

Her finder I spray, lotion, mousse

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvordan kan det være du har valgt at lave en krop og ansigt i en? Der er jo stor forskel på hudtypen på ansigt og krop?

Min selvbruner indeholder masser af fugt, og tilpasser sig din hudtype, så du får et optimalt resultat. Det der oftest giver farveforskellen som du tænker på, er at PH værdien og fugtbalancen kan variere, alt afhængig af hvor på kroppen du påfører. Der hvor det oftest er en udfordring er på hænder, knæ, albuer og oven på fødderne. Tricket er at påføre så tyndt et lag som muligt, på disse områder. Jeg bruger selvbruneren over hele kroppen og det giver et fint ensartet resultat. Hvis du gerne eksempelvis vil være mere brun i ansigtet, påfører du igen kort tid efter første gang. 

Lugter Mascha Vang selvbruner, af selvbruner?

Rigtig, rigtig mange har allerede skrevet at det er den selvbruner de har prøvet, der lugter mindst af selvbruner. Men nogle har oplevet at lotionen efter nogle timer får lidt lugt alligevel – men stadig mindre end andre produkter. Det er fordi DHA, som gør dig brun, har sin egen duft og den kan være lidt tydeligere i lotion, i forhold til spray og moussen. Det er ofte i kombination med PH-værdien i din hud og varme, der kan medføre selvbruner lugten. Den forsvinder dog efter at den har udviklet sig færdigt over i alt 12 timer. Det hedder også mailard reaktionen, det der gør dig brun.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har I flere spørgsmål, så stil dem endelig her. Hvis I ikke kan se jeres spørgsmål, så er det fordi jeg nogle gange skal godkende det I skriver, hvis I er nye i kommentarfeltet. Da jeg ikke er online hele tiden, bliver de godkendt i ryk, det er ikke fordi I gør noget forkert, eller jeg censurerer jeres spørgsmål.

I kan købe alle tre varianter på Maschavangshop.dk HER, eller i Matas. 

Alle produkterne er allergivenlige, svanemærkede og veganske.

image

image

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Der er god grund til at tage til Beauty Days i Rødovre Centrum...