Swiss Skin Renewal: Se mine vilde før-/efterbilleder, på bare 11 dage!

Sådan går det med min piercing, mod migræne

imageHvis man følger mig her, eller på de sociale medier, vil man nok ha’ svært ved at komme udenom, at jeg lider meget af migræne. Det har jeg gjort i 21 år, i en grad hvor jeg har det ca. 5 gange om ugen. Oftest vågner jeg ved 4 tiden om morgenen af migræne, som viser sig ved kvalme og vanvittig smerte i venstre sidehalvdel af hovedet. Jeg har gennem årene været på uhyrlige doser af medicin, været indlagt, prøvet stort set alle behandlinger og gået på Glostrup hovedpinecenter. Når folk giver mig velmenende tips til at undgå migræne, lytter jeg sjældent. Jeg har givet op, i håbet om at finde en kur eller løsning. Det ville være rart, bevares, men efter 21 år har jeg lissom indstillet mig på, at det er sådan det er. Min mor har det som jeg (faktisk værre), da vi sammen var ude for et trafikuheld der gav os begge piskesmæld. I foråret var jeg 2 uger i Thailand, og der havde jeg faktisk hverken hovedpine eller migræne. Det er nok første gang siden jeg var 15 år, jeg husker jeg har gået så længe. Det var fantastisk! Det er sjældent der går en dag hvor jeg ikke tager piller for hovedpine eller migræne. Når jeg vågner sætter jeg oftere et par hovedpinepiller “over”, før jeg starter kaffen. Det ligger i rutinen efterhånden.

På det seneste har rigtig mange foreslået mig den daith piercing, der skulle have en positiv effekt på migræneanfald. Som når jeg ellers får gode råd, tænker jeg “ja ja, det virker jo ikke alligevel, så det er spild af tid og forhåbninger”. Helt ærligt, jeg havde ALDRIG selv fået bestilt tid til en piercing. Det var bare aldrig sket. Så da en vis Morten fra The Old Barber Shop/Tattoosalonen skrev til mig, at han efterhånden mange gange havde læst jeg led af migræne, og de laver de piercinger inde hos ham, så ville han gerne tilbyde mig at jeg kunne komme ind og få det lavet. Jeg blev så glad, for det var lige det jeg manglede. En der sagde “kom nu”. Og det gjorde han, for da jeg så blev bange og tøvede et par dage, så skrev han “Nå din pivetøs, skal vi så få dig kureret for den migræne?” 🙂

Og ved I hvad. Det var i torsdags jeg fik den lavet. Torsdag var jeg til Crossfit, som helt sikkert vill ha’ udløst en migræne, da jeg ikke har trænet længe. Lørdag delte jeg en flaske vin med en veninde, som også er garanti for en omgang, og søndag udfordrede Hollie Nolia mig i en grad der havde fået det hele til koge helt over + vækkede mig 4 gange om natten. Men ved I hvad, jeg har ikke haft den mindste snært af hverken helt alm. daglig hovedpine, eller nogen former for migræneanfald siden torsdag. Det er nu tirsdag, og der er selvfølgelig ikke gået så lang tid, men jeg vil sige at det er ret usædvanligt for mig, at gå i 5 dage uden smerter eller medicin. Disse dage er jeg næsten helt bange for at vågne, fordi jeg sådan håber det ikke er noget gør ondt når jeg slår øjnene op. Jeg er MEGET begejstret indtil videre, så ville lige give en opdatering på det. Det koster ca. 300 kr. for sådan én, og det er nok hvad jeg næsten har sparet i medicin de dage, for slet ikke at nævne den uvurderlige frihed ved ikke at være hæmmet af migræne.

TAK Morten og Hannah! 🙂

 

Pssssst!!! HUSK du kan stemme på mig til Blogprisen HER

Skærmbillede 2016-08-30 kl. 22.28.52

Næste indlæg

Swiss Skin Renewal: Se mine vilde før-/efterbilleder, på bare 11 dage!