Nu med kæreste...

Wooma har fået Balmain til håret!

image

Annonce

Da jeg i sidste uge var inde hos Signe Eflund i Wooma, fik de nye varer ind ad døren, lige som jeg sad i stolen. Jeg vidste slet ikke at Balmain lavede hårprodukter, så jeg fløj op og dykkede ned i kasserne, inden de nåede at pakke det ud. Det er så fedt, og dufter virkelig godt! Det liver ren pral på mit badeværelse 🙂

Det var ikke fordi det var den store forandring der skulle laves ved håret, men bare en touch up, for at holde det pænt og frisk i farven hele tiden. Jeg ville ønske jeg kunne komme hver uge og lige få lavet en styling med krøller, da de holder i flere dage. Det er altid en fornøjelse at gå der fra, se lige hvor dygtig hun er…

image

image

image

image

Da jeg egentlig først blev forelsket i designet på produkterne, og købte det hele med hjem uden at vide hvordan jeg skulle bruge det, fik jeg Signe til at lave en guide til mig, som jeg vil dele med jer. Det er altså lige kommet i butikken, men bliver revet væk, så I skal hurtigt ind i Wooma hvis I skal have noget Balmain. Jeg nænner næsten ikke at bruge det 🙂

GUIDE:

Start med nyvasket hår, jeg fik vasket hår i Moisturizing shampoo og Conditioner fra Balmain. Sørg for at tørre håret grundigt med håndklæde, inden de første stylingsprodukter påføres i håret.

Fordel Balmain Pre Stylings Cream i hele håret, dette produkt kan du sammeligne med en primer, i make-up verdenen. Når du bruger primer, beskytter du håret og dine hairstyle holder længere og virker mere optimalt. Hvis du f.eks har meget tørt hår, kan du ikke forventer at et produkt virker som det skal, da håret vil suge alt fugten ud af produktet. Men hvis du bruger primer, altså Pre Stylings Cream, vil dit hår være klar til styling, på den måde for du mest ud af dine stylings produkter.

img_7887.jpg

Jeg starter med at smøre Balmain Argan Moisturizing Elixir i længderne og spidserne. Der skal kun fordeles en lille mængede, svarende til størresen af en valnød.

img_7888.jpg

Derefter påfører jeg mit nye yndlings produkt, Balmain Texturizing Salt Spray. Den påføres i hårbunden og i længderne på håret. Dette produkt tilfører textur og volume til håret og er fantastisk at føntørre i.  Men det kan også sprayes i tørt hår, for et messy beach wavy look. Dette produkt er altså et All Around godt produkt.

img_7889.jpg

Nu føntørres håret, jeg starter med at fønne håret all over i ca 2 min, derefter bruger jeg en børste til at skabe volume i hårbunden. Det er ikke nødvendigt at bruge en børste i længderne og spidserne på håret, da håret er super plejet af de første produkter, og derfor bliver glasfuldt og lækket uden brug af børste.

Nu ser håret sådan ud:

img_8007.jpg

Det er nu blevet tid til, at krølle håret. Jeg bruger Ghd Creative Wand, til at lave de lækre waves.

298_image_3_heroimg_8008.jpg

Når krøllerne er lavet, skal de friseres igennem, til det bruger jeg en børste med naturhår. Dette er super vigtigt, for at få det rigtige look. Hvis ikke håret bliver friseret igennem nu, vil krøllerne ligge i lokker, og være prinsesse agtige. Det vil vi ikke at have, vi vil have fyldige waves og et kæmpe hår, med masser af volume. Vi er nu nødt til at bruge flere stylingsprodukter, for at få frisuren til at holde i dagevis.

Efter frisering og toupering med naturhårs børsten, bruger jeg voks i længderne og spidserne på håret. Lige fortiden bruger jeg rigtig ofte voks, i mine stylinger på tøsernes hår. Voks er godt fordi det gør håret tottet, på den perfekte måde. Du kan røre dit hår resten af dagen, uden stylingen falder ud, voks kan nemlig hele tiden restyles, og det er altså optur! – det giver det der, beach messy look, som vi elsker, her om sommeren.

img_7883.jpg

Jeg slutter af,  med at bruge Balmain Session spray i medium hold. Medium hold da det gør, at håret stadig vil bevæge sig, når du kommer traskende ned af gaden, med dit store beachwavy hair og dine kæmpe solbriller. Get the picture?

img_7886.jpg

Dette er Balmain Silk Perfume, OMG den er god!! – så den bliver altså brugt hele tiden! hvem vil ikke dufte godt i håret? Nu kan du have duften, af frisk nyvasket hår med i tasken.

Det var det, sådan styler du de perfekte waves.

img_7997.jpg

HER KAN DU KØBE ALLE DE PRODUKTER OG SAGER DU SKAL BRUGE:

Alle produkterne kan købes hos os, i WOOMA studio. Adressen er Studiestræde 31 c, 1455 København k. i Baghuset, du skal ind i gennem porten, ind i den lille skjulte gårdhave. Kom fra tirsdag til fredag, kl 8.30 – skiftende lukke tider, så hvis du ikke vil komme forgæves kan du ringe eller sms’e din ordre på 31546400.

Priserne ligger mellem 245 – 350 kroner for et produkt.

Jeg købte disse ting her, og tasken er super fin og kan bruges til alt andet end kun lige til hårprodukter, smart 😉

img_7872.jpgimg_7873.jpg

Næste indlæg

Nu med kæreste...