Stadig på Bornholm, og jeg bliver her!

Nu med kæreste…

FullSizeRender-2Én ting mine veninder er enige om, er at det er helt uforudsigeligt, hvilke mænd jeg går efter. De bliver lige overraskede hver gang, og det gør jeg egentlig også selv. Jeg synes dog ikke at det er helt så overraskende, som så mange andre åbenbart gør. For mig betyder det enormt meget at det er MÆND. Eller sådan er det hvert fald blevet. Det vægter enormt højt hos mig at man har sine værdier og moral i orden, og det er selvfølgelig forskelligt hvordan man vurderer den slags, men jeg er nok ret gammeldags og ordentlig på det område. Det betyder ikke så meget for mig, om han går i det rigtige tøj, har et smart ur eller sixpack. Det kan faktisk godt trække lidt ned hos mig. Jeg vi hellere at han har en lækker personlighed, og jeg tænder mere på hjerne end muskler, hvis man kan sige det sådan. Jeg tror mange piger kan sætte sig ind i at mænd ofte er en form for et projekt, hvis vi skal være helt ærlige, og det er altså lettere at skifte en garderobe, frisure eller sofa ud, end en personlighed. Ikke at det overhovedet er nødvendigt, men for at forklare at det for mig vitterligt er det indre der tæller, og ikke har nogen værdi om min kæreste kører rød ferrari og har de nyeste solbriller på. Det er jeg faktisk slet ikke til. Jeg synes ikke der er noget mere sexet en vilje og talent. At brænde for noget og have ambitioner. Jeg skal kunne se op til min mand og han skal være i stand til at trumfe mig på mange områder, da jeg har det med at kastrere de fleste jeg kommer i nærheden af.

Mange af jer havde nok luret det, at jeg har fået kæreste. Vi har set hinanden i et par måneder, og jeg får helt ondt i maven når jeg kigger på ham. Kender I ikke det 🙂 Han hedder Rasmus Jarlov, er politiker, 39 år, ingen børn og bruger str. 47 i sko. Så er han vist præsenteret 🙂 For mange lyder ordet politiker sikkert lidt tørt, men jeg har altid interesseret mig for politik, og mange gange skrevet om det her på bloggen… Men er jo selvfølgelig ikke derfor vi har fundet sammen. Rasmus er alt andet end tør. Han har rejst hele verden rundt, og jeg synes fandme der er noget rigtig mand over at rende rundt i Amazonas, bestige bjerge og være officer i flyvevåbnet. Fy for satan det er sexet! Der er da ikke noget mere mandigt, end at kunne beskytte sin kæreste, og samtidig have gode værdier og høj moral. Hollie Nolia har i dén grad godkendt ham, hvilket naturligvis betyder alverden, uden det er hende der bestemmer hvem mor kæreste er. Som mor bliver man bare rigtig, rigtig glad når kemien på den front spiller.

Jeg føler selv jeg har været mindre aktiv på bloggen den senere tid end normalt, men der har virkelig været meget at se tilmed flytning, arbejde og så alt det kysseri 😉 Men jeg opper mig, for jeg savner at blogge endnu mere end jeg gør lige nu, og nu behøver jeg ikke længere at skjule hvem jeg tilbringer min tid sammen med.

Næste indlæg

Stadig på Bornholm, og jeg bliver her!