Jeg vandt!! NORDIC Blogger of the year!!

Barretræning hos Jacks Studio – jeg elsker det!

IMG_4965Det er ganske få veninder jeg har haft længe. En af dem jeg har været heldig at kende længe, er Mai-Britt, som jeg mødte da jeg arbejdede på The Voice, hvor vi havde et TV program sammen. Mai-Britt er en af dem jeg ved er der for mig, uanset hvad, uanset hvornår. Også selvom der går længe mellem vi ses. Hun er god hele vejen igennem, og det kan man virkelig ikke sige om alle. Jeg møder oftere og oftere folk, der på den ene eller anden måde handler virkelig egoistisk og skruppelløst, og begrunder det med “jamen det er jo business”. Det er, i mine øjne, aldrig en undskyldning for at være et røvhul der udnytter andre. Det kender både Mai-Britt og jeg til, og vi har grundlæggende samme værdisæt, hvad angår venner og samarbejdspartnere.

I dag var så første dag jeg var nede i hendes flotte nye center, Jacks Studio, som er opkaldt efter hendes afdøde far. Hold kæft jeg er stolt af hende. Og drøn misundelig på den røv, som jeg stod bagved i 1 time!

Jeg var med på en barretræning, som var vanvittig feminint og vanvittigt hårdt. Det er lige mig kan jeg mærke. Måden at bevæge sig på gør mig bare glad. Det der med crossfit, og hård maskulin træning, det er ikke helt mig. Jeg følte jeg mig feminin på en måde, en pige uden rytme sjældent har prøvet (mig). Jeg bildte hvert fald mig selv ind, at jeg så ud som Mai-Britt, hvilket helt sikkert har været langt fra 🙂

Jeg er hoocked, og jeg synes virkelig I skal prøve det. Hvis I bor på Amager eller i København, håber jeg at I vil tage ned til Jacks Studio, for der kommer jeg hvert fald fremover. Måske vi kan træne sammen?

Man har altså mere tøj på, bare rolig. Jeg skulle bare lige gøre mig til efter timen 😉 Det er for alle, i alle størrelser og alle aldre. Vi var et godt blandet hold, så kom frisk.

IMG_4986

IMG_4993

IMG_4961

IMG_4955

Se lige hvad der også er. Der er mange gode hold, se mere på Jacks Studio 🙂

IMG_4991

Næste indlæg

Jeg vandt!! NORDIC Blogger of the year!!