24 timer i Finland, starter her...

Jeg vandt!! NORDIC Blogger of the year!!

IMG_4925Se lige hvad jeg slæbte med i seng i går! Hvis I følger med på Instagram eller Facebook, så ved I det måske allerede – jeg freaking VANDT prisen!! 🙂

Jeg vil bare lige sige tusind, tusind, tusind tak til jer. Altså nu tuder jeg igen. Men for fanden, I er jo simpelthen så loyale og opbakkende. Jeg ved at ca. 98% af mine læsere herinde er kvinder, og at det er de sejeste kvinder der under hinanden godt, det synes jeg er så vildt. Jeg er så stolt og taknemmelig over I gider læse med her, og at I har brugt jeres tid til at stemme på mig. TAK for pokker!

Jeg skal fortælle jer så meget om det hele, men lige nu sidder jeg i lufthavnen, fordi jeg tog fejl at et fly. Er helt hævet af at tude i går 🙂

JEG ER SÅ GLAD!!! 🙂

Næste indlæg

24 timer i Finland, starter her...