Når det har været en lidt for god aften...

Det var selvfølgelig APRILSNAR! Men…

IMG_4033

Annonce

Hvis der er nogen der er det mindste i tvivl om mit intime forhold til Thomas Blachman, efter min “afsløring” i fredags, så vil jeg lige gøre det klart at det naturligvis var en APRILSNAR!!

Og når nu Andreas i den forbindelse er nævnt, så vil jeg fortælle om noget andet der dog er ganske sandt, og helt sikkert bliver forabandet sjovt. Nemlig Andreas Bo’s tredje comedyshow Fitfi-Fifti der kan opleves landet rundt fra d. 25. februar 2017 (som er på hans 50 års fødselsdag). Jeg ved om nogen, hvor sjov og dygtig den mand er, og jeg ved at hans billetter bliver revet væk. Så hvis du vil sikre dig en plads til at tisse på en stol af grin, et selvvalgt sted i landet, så er forsalget allerede gået i gang på Andreasbo.dk

Hans første show Plagiat var sjovt, jeg syntes Original som han lavede imens vi var sammen var sjovere, så Fifti-fifti er jeg sikker på bliver bedre endnu 🙂 Andreas er super god til at improvisere på stedet, som I måske har set i TV, og jeg ved at netop det bliver en del af showet.

Så hvis du er vild med Andreas Bo, eller vil sikre dig nogle billetter som gave, så kan du købe dem HER

Sk??rmbillede 2016-03-19 kl. 07.32.21 (1)

Næste indlæg

Når det har været en lidt for god aften...