Derfor gik Andreas og jeg fra hinanden...

Når det har været en lidt for god aften…

IMG_3936

Hele sættet er fra Zara, jeans af en ældre dato.

Sådan så jeg ud, dagen inden mine tømmermænd i går. Det er næsten pinligt hvor dårlig jeg bliver af bare et par glas vin efterhånden. Altså, ikke fordi jeg kun fik et par glas i torsdags, det ville fandme være synd at sige 🙂

Jeg var inviteret til middag sammen med mine veninder på Steak Royal, der åbner på Regnbuepladsen i Kbh. Jeg tænkte at de ville være hyggeligt lige at få god mad og et glas vin sammen med Marianne (Traveljunkie) og Signe (Signe Heindorf). Heldigvis kørte jeg hjem med bilen, inden vi mødtes, så jeg kunne få et glas vin (eller et par flasker)… Og det viste sig at være meget heldigt!

IMG_3912

Maden var vanvittig god, virkelig, og hyggen var i top. Vi kendte en masse andre derinde, og det gjorde lige det hele meget sjovere – især mødet med den glade hoppetrold Signe Lindkvist. Hun er altid en fest at løbe ind i, og så sød. Vi endte med at være nogle af de sidste der gik hjem, men det er heller ikke en skam at gå, når de kigger på en og siger at baren er lukket, haha.

IMG_4019

Man ved bare, at når hullerne i ens jeans ser sådan her ud, så er det godt man starter på sin egen bog på mandag!

IMG_3927

Pludselig tog det fart med de våde varer. Det startede ud med bobler i kæmpe store glas (de må kende os for godt), så hvidvin, rødvin som jeg ellers ikke drikker, og så utallige virkelig gode drinks. Jeg synes selv jeg var meget på forkant med situationen, da jeg i min beduggelse alligevel finder en hurtigopløsende migrænepille, og ligger den under puden inden jeg går i seng. Ganske rigtigt vågnede jeg nogle timer senere, og kunne så lige stikke armen ind under puden og putte pillen under tungen. Det er sådan nogle hurtigvirkende sumitriptaner – smart!

Nicolas forstår heldigvis kortfattede beskeder fra mig ganske godt. Måske for godt…

IMG_3931

Og når så man forsøger at gå helt almindeligt hen til sin Uber, og det viser sig at man nærmest har kravlet…

IMG_4021

Næste indlæg

Derfor gik Andreas og jeg fra hinanden...