Julie Zangenberg og jeg i fjerneren i aften

Ny omgang mikropigmentering på læberne

IMG_3038 (1)

Annonce

Kan I huske jeg får noget tid siden havde fået mikropigmentering på mine læber? Det så ret voldsomt ud dengang, hvilket hovedsageligt var fordi jeg ankom med tømmermænd, og derfor reagerede ret kraftigt. Men herregud, det var jo bare nogle dage. Nu har jeg så endelig fået tid til anden omgang hos Diana Hvas, som er nødvendig for det bliver rigtig pænt, og det går meget nemmere denne gang.

På det øverste billede er det lige lavet, i mandags, og billedet nedenunder er taget lige nu, altså torsdag morgen. Jeg tror resten er skallet af i aften, eller i morgen tidlig. Det ser allerede rigtig flot ud. Grunden til jeg har fået det lavet, er at min egen kant omkring læberne er ujævn og lidt skæv, og ret lys. Så ved at få dem tegnet op og noget mere farve på min faktiske læbe, syner de også større. Jeg har mange gange forsøgt mig med restylane i læberne, og må bare erkende at det ikke fungerer for mig. Jeg kan bedst lide dem au natural, men med lidt farve som her. Skal nok vise færdige billeder, men ville lige vise hvordan det ser ud lige efter.

Jeg er ved at overtale min mor til at få lavet øjenbryn med Phibrows, som er en teknik. Altså små hårstrå der bliver tegnet. Det ser så flot og naturligt ud. Ved bare det vil være så flot til hende, og jeg vil også selv have det, så jeg ikke behøver tegne dem op 🙂

IMG_3088

Næste indlæg

Julie Zangenberg og jeg i fjerneren i aften