Kom i gang... Skal vi følges??

Oscars 2016 kjoler: Min mening

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 10.57.23

Annonce

Det er jo uden sammenligning den ultimative røde løber, at betræde. Det må være så vild at få lov til, og så spændende at skulle finde det rette look, til så stor en aften. Og svært!

Jeg synes Oscars er noget helt særligt og unikt, og lige nøjagtig dén aften kan de heldige klæde sig helt ekstravagant. Jeg er vild med store kjoler, og lidt stramme looks. Ikke ment at kjolen skal være stram, men det skal sgu ikke se casual ud, på nogen måde. Jeg er ikke til løst, letbølget komunefarvet år på spdan en aften, og derfor er de tre øverste billeder mine favoritter.

Lady Gaga i flotte linier med skønt Hollywood-hår. Det er meget Oscars!

Sophia Vergara i en smuk blå (og mig der ikke er vild med blå) drøm, som hun vuggede perfekt frem og tilbage, da hun gik hen ad scenegulvet, det så sååååå flot ud. Barm og hofter der bevæger sig, og opsat hår. Meget Sophia Loren agtigt – min absolutte favorit!

Sort er egentlig lidt kedelig efter min mening, men Jennifer Garnes smil får den alligevel til at lyse op, og er meget galla-smuk. Der er næsten noget Hollywood-royalty over looket.

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 11.26.29

Af de mindre pompøse kjoler, og netop med et mere loose look, så synes jeg disse to kropsnære kjoler er fantastiske.

Mindre fantastiske er disse to krøllede kjoler, som jeg synes er kedelige og ser ligegyldige. Øv!

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 11.00.41

Rædslerne i år er efter min smag disse uuuunderlige designs. At Heidi Kum gemmer sin smukke krop i noget der ligner en lillepige brudepigekjole, forstår jeg simpelthen ikke. Der er intet kønt over det design. Den lysegrønne synes jeg bare ser fjollet ud med alle de påsyninger, og den sort/hvide ligner noget man kan finde i en billig centerbutik.

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 10.55.38

Og så er jeg simpelthen nødt til at elske denne lysegule eventyrkjole. Så let og frisk til den 27 årige svenske Alicia Vikander, som vandt en Oscar. Århhhh hendes mors ansigt da hun vandt, og skulle rejse sig. Jeg fik helt tårer i øjnene og gåsehud. Stolt mor og pige med stor fremtid. Et rigtigt eventyr…

Ser I ligheden med Disneys Belle? 🙂

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 11.04.41

Næste indlæg

Kom i gang... Skal vi følges??