I morges var jeg her på ebola-centret, og så skete dette...

Se de flotte farvestrålende billeder herfra

OLYMPUS DIGITAL CAMERASelvom fattigdommen er ubeskrivelig her i Liberia, er der så mange smukke fotos herfra. Jeg kan næsten ikke få nok af de søde børn, der desværre ofte er bange for mig, da de små af dem ikke er vandt til hvide mennesker ude i landsbyerne. Så skriger de og gemmer sig, når de ser mig. Her er jo ingen turister, så det giver lidt sig selv. Smukke damer med runde former der farvestrålende bærer rundt på ting på hovedet, og underlige madvarer der gør at jeg selv lever af hvidt brød og peanutbutter, da det ikke er sikkert at spise meget af deres mad.

Her er der billeder fra et besøg i byen Monrovia, hvor der er marked og slumkvarter. Jeg elsker at tage billeder, og når jeg ser dem nu, ser de noget pænere ud end virkeligheden egentlig er. Men I skal bestemt ikke snydes for dem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er helt utroligt hvad de kan bære på hovedet. Nedenfor er et billede inde fra en biograf.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kan nogle gange virke underligt med det tøj de har på, da meget af det ligner noget man kan købe hjemme. Det er altså ikke fordi der er tøjbutikker hernede (!!), men simpelthen genbrugstøj som de får sendt herned.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Næste indlæg

I morges var jeg her på ebola-centret, og så skete dette...