Er det bare mig...??!

Flotte blomster der holder LÆNGE.

IMG_8661IMG_8661

Jeg er SÅ glad for vores nye kontor, og det er en fornøjelse at komme på arbejde hver dag. Jeg vil gerne at her er fint, præsentabelt og inde hos mig, også gerne feminint 🙂

Jeg vil gerne have blomster på kontoret, men er ikke sådan en der render og køber blomster og planter i tide og utide. Det er simpelthen for dyrt. Jeg vil gerne komme ind på kontoret mandag, og der stadig er lige så friske blomster, som da jeg tog hjem fredag – eller ugen inden. Jeg kunne købe en række grønne planter, men det er bare ikke det helt samme. Jeg elsker afskårne blomster, og med knald på farven. Det gør så meget for et rum.

Jeg har hjemme hos mig selv, før haft afskårne Queen Flowers som holdte i uendelige tider. Nok egentlig længere end jeg “blev lovet”. Tror de stod i næsten halvanden måned, og var flotte som nye i hele perioden. Så det har vi naturligvis også fået på kontoret. Jeg flytter rundt på dem hele tiden. Så står de ude i køkkenet, så på mit skrivebord, så i vinduet. Måske jeg bare skulle have nogle flere, haha 🙂 Blomsterne er faktisk danske og udviklet i Aarhus, hvor denne nye variant blev introduceret i 2014. Siden har den vundet priser på verdensplan. Hvad sker der lige for at Aarhus producerer så mange succesfulde virksomheder – hvad putter I i jorden derovre??

IMG_8663IMG_8906IMG_8934

Man kan købe sådanne buketter på Queen Flowers, i Bilka, Føtex og i andre udvalgte supermarkeder, så det er nemt lige at gribe en buket når man alligevel handler. Jeg tog denne buket med til min søde samarbejdspartner.

IMG_8619

Lavet i samarbejde med Queen Flowers 🙂

Næste indlæg

Er det bare mig...??!