Blogly's fredagshygge

Kærlighed, omsorg og at sove hos sin eks…

IMG_7361Se lige de her smukke billeder, er de ikke fantastiske? De er taget hjemme hos Nicolas, som jo bor ude på landet, og det er et helt andet syn end hvad min elskede Ørestad ellers kan diske op med.

Søndag var der jo et værre snevejr, og hvor han bor, er det bare meget federe med sne for Hollie Nolia. Så jeg besluttede at joine dem, til leg, hygge, sne, pejs og varm kakao. Vi har ret god erfaring med at Hollie virkelig nyder, når vi laver noget sammen alle tre. Jeg synes det er så ærgerligt at det bare er aflevere og hente, og så ud af døren igen. Nicolas får altid en kop kaffe, og går med ind på værelset og leger lidt, så hun også kan vise ham hendes værelse og legesager. Det er ret sjældent jeg kommer på landet, så derfor tog jeg søndag ned og tilbragte dagen sammen med dem, og sov der til næste dag. Jeg ville ikke køre hjem i mørke på glatte veje, og så var der ikke noget stress og jag, med at hun skulle skynde sig at vise mig div. nye spændende ting. Hun nød også at hun kunne sørge lidt for mig, når nu jeg nærmest var gæst hos dem. Fandt morgenskålen og sagde jeg skulle vente på far kom med maden, og tog sig pænt af mig. Enormt sympatiske træk, som jeg bliver helt stolt over. Jeg er sikker på at det på en eller anden måde gavner hende, at hun får så meget kærlighed fra alle steder, samt ro og forståelse i familien. Jeg har sovet der før, og Nicolas her, også da Andreas og jeg var sammen… Tror sgu de kunne ha’ delt seng uden nogen havde løftet et bryn over det. I sidste uge var Hollie Nolia på besøg hos mormor og morfar i jylland, og der kom Nicolas og blev en nat, og tog hende med hjem. Det lille menneske får så meget omsorg og kærlighed fra alle vinkler, og jeg kan næsten ikke holde ud at tænke på, at der er så mange børn der ikke får samme dosis. Jeg ved godt at det ikke er lige let for alle, at fungere så godt som skilsmissefamilie, hvis vi skal kalde det det. Det har bestemt heller ikke altid været fryd og gammen… Det har da nok kostet et sofabord eller to, henad vejen. Vi VIL bare give hende det bedste vi overhovedet kan, og prioriterer altid hende før noget andet. Jeg tror at det er vigtigt og sundt at vokse op med forældre der viser hinanden omsorg og respekt, selvom de ikke er sammen mere. Der er sgu krig og elendighed nok i verden, og hvis hun fra barnsben oplever forældre der bekriger hinanden, så får hun ikke det syn på verden, jeg håber at give hende. Børn skal ikke gå og gemme på hemmeligheder, ikke må overhøre samtaler eller opfatte negative ting, om et af de mennesker de elsker allermest – og slet ikke af en anden forælder. Det bliver ikke i mit hjem!

Jeg er sikker på at de fleste forældre gør deres bedste. Jeg ved også at hvad virker for nogen, ikke virker for alle. Der er jo omstændigheder i familier, der ikke altid er ligetil. Jeg håber bare at de forældre der læser med her, giver deres børn den bedste barndom de har mulighed for. Børn skal ikke gå og have mavepine eller være kede af det, og det er vores ansvar at de går glade, trygge og mætte i seng hver aften.

Det gør hende her hvert fald…

IMG_7335

IMG_7321

IMG_7341

IMG_7325

Næste indlæg

Blogly's fredagshygge