Er jeg sommerhustypen? Det tror jeg måske...

Blogly’s fredagshygge

IMG_7218Hvor ville jeg ønske jeg havde taget flere billeder af vores fredagsbar, men det blev kun til et par stykker, fordi jeg hovedsageligt sad helt måbende eller skraldgrinende over de historier der kom på bordet. Vi var naturligvis flere end på disse billeder, men eneste blog-hane i flokken er dog Dan Rachlin… OG lad mig sige det sådan, det er RIGELIGT! 🙂 Hold nu kæft han er sjov altså. Jeg har kendt Dan og hans skønne familie i mange år, vi har sågar været i LA på ferie, hvor vi lejede et hus sammen engang. Der er med garanti altid grin og gode historier hvor Dan er, så det var dejligt han joinede fredagsbaren på Blogly, hvor han jo også blogger. Læs hans blog HER, den er ret populær kan jeg afsløre.

IMG_7226IMG_7225IMG_7221

Næste indlæg

Er jeg sommerhustypen? Det tror jeg måske...