Det siger Hollie, når hun vil ha' taget billeder...

NYT NYT NYT: LOFT Gastogrill i Ørestaden

IMG_4949Annonce

Jeg bliver altså bare mere og mere vild med at bo i Ørestaden. Der sker så mange nye ting herude, og en af de ALLER bedste ting, er denne nye reastaurant, LOFT Gastogril, som ligger i Fields.

Det har været lidt sløjt med gå-i-byen-steder herude, og det eneste sted jeg egentlig plejer at komme jævnligt, er på Rambla, hvor de har lige så god mad, som de har god stil. Men nu har ejeren Timo Hoffman simpelthen åbnet endnu en ny fed restaurant, og det rygtes hurtigt herude. Jeg mener, folk kommer altså inde fra centrum for at spise her, og det er det værd! Det er sådan lidt New Yorker-inspireret og cool.

For booking på LOFT.

IMG_4946

Marianne (Traveljunkie) og jeg var ovre for at prøve LOFT, som er ligeoverfor hvor jeg bor. Jeg havde nemlig set at både min negledame og Anne Lindfjeld havde rost stedet på Facebook… Og jeg skal dælme ikke sidde og blive filet, uden at kunne tale med 😉 Vi er jo vandt til også at komme på de andre steder herude, af samme ejer, 8TALLET, RAMBLA og STUDIE.

Se mere info om de forskellige reastauranter her.

IMG_4929

Vi startede ud med lidt bobler, as usual, og så kom jeg simpelthen i det modige hjørne. Måske det havde noget med boblerne at gøre. Vi kunne ikke vælge mellem maden, så vi bad om om af få “lidt af det hele”. Så kunne vi nippe lidt og smage en masse. Virkelig god mad, det skal de altså ha’! Der kom meget mere end på billedet her (og meget mere vin).

IMG_4975

Det ville jo være synd at skylle lækkerierne ned med vand, vino, vino, vino to mama.

IMG_4974

Marianne gør sig til, hun vil gerne smage den anden vin også.

IMG_4939

Udsigten er fantastisk på LOFT, og jeg kender den jo fra min egen lejlighed. Er sikker på der bliver afholdt nogle dates her. Det kan man hvert fald sagtens, og jeg vil sige at det er et sted med et spændende spisekort, der ikke koster en bondegård.

IMG_4936

IMG_4943

Lige inden der blev helt fyldt op. Det er altså super cool, og slet ikke noget man forbinder med et center. Jeg kommer til at rende herovre i tide og utider.

I kan læse mere om LOFT på AOK, og tjekke deres egen Facebook ud for flere billeder og menu.

IMG_4932

Næste indlæg

Det siger Hollie, når hun vil ha' taget billeder...