Nyt til børneværelset fra Plakatdyr

Det siger Hollie, når hun vil ha’ taget billeder…

IMG_5428I går aftes gav jeg Hollie Nolia nogle nye natdragter, her til efterår/vinter, i dejlig uld. Det var som om hun kunne mærke mors og mormors begejstring over dem, og hoppede med på virakken. Hun fornemmede hurtigt interessen for hende, stiller sig op ad væggen og siger (okay, kommanderer) at jeg skal tage et billede af hende. Det gør jeg naturligvis gerne, og retter kameraet mod hende…. “NEJ STOP!!” siger hun, som var jeg en anden paparazzi, og hun sætter demonstrativt hånden op for at stoppe mig. “Jeg skal da SMILE først moar, så må du tage billede. Ta NU!” 🙂 🙂 🙂

Hvert år har jeg optur over alt det dejlige uld vi skal hygge os i. Jeg er en rigtig hjemmehygger, der selv render rundt i dejligt skiundertøj og futter, så snart jeg kommer inden før døren. Så det sørger jeg naturligvis også for at Hollie kan. Hust&Claire er nogen af dem der laver det bedste, og som de eneste har de fineste sertifikater (SA 8000) på at deres produkter, udover høj kvalitet, garanterer at de er fremstillet på en etisk måde. Det synes jeg er så god en firmamoral. Thumbs up!

IMG_5420

Næste indlæg

Nyt til børneværelset fra Plakatdyr