Video: Hollie Nolia synger...

Weekenden stod på kærlighed :)

IMG_3331IMG_3331

Selvom weekenden stadig var præget af migræne, overkom jeg det også, og fik den hyggeligste weekend sammen med Hollia Nolia. Synes egentlig det var længe siden det bare var hende og jeg. Vi har gået ture, spist is, været på shopping, i cirkus, i biografen for første gang, haft besøg af farmand, bagt kager, fået lune boller og kakao på sengen, krammet og puttet. Helt fantastisk altså 🙂

Vi har jo cirkus i baghaven disse uger, og kamelerne står på græsset lige udenfor døren. Det betyder jo at vi ofte lige går over og siger hej til dem, og HN var da også med sin skønne barnepige i cirkus en aften  – og mor her en anden aften. Vi blev ikke helt til slut, men næsten. Vi gik da hun insisterede på at stå op og råbe ad manden der stod op på hesten hver gang de kom forbi (vi sad på forreste række) “sæt dig ned, det er for farligt, sæt dig NED!” i mens hun bestemt kommanderede med en lille bitte stiv pegefinger.

Det var aller første gang i biografen, og vi så Peter Pedal. Det var lidt sjovt, at der som forfilm blev vist en børnefilm som Andreas er med i, og hun råbte “Andreaaaaaaas!!!”. Hun kunne sagtens genkende ham, selvom næsen var en underlig én. Der blev gumlet popcorn i 45 min., så gad hun ikke mere, men der var sjovt så længe det varede. Vi har sådan hygget os, og hun er meget opmærksom på, om jeg har det godt, den lille mus. Vi er jo heldige at hun tror hun er Doktor Mcstuffins for tiden, for så kan hun jo pleje mig.

IMG_3354-2

Image Map

Næste indlæg

Video: Hollie Nolia synger...