Til møde på Gyldendal

Nye smykker til weekenden

b1b1

Så fik Mascha lige røde ører, hvem havde troet det? 😉

Jeg har sat de fineste stikker i ørene, for der lige skulle ske noget nyt. Det er den mellemste jeg mener. Den er fin, diskret og passer til alt det jeg bruger (de nederste husker jeg ikke hvor er fra, og den øverste er en diamant).

Jeg har fundet sisse ting inde på siden Clubexclusive.dk, som har en masse fine smykker. Bla. dette ur, som både er råt fordi det er stort og med sort skive, og feminint fordi det har så mange sten. Jeg er vild med voldsomme ure, og dette kan jo sagtens bruges til både fest og jeans.

Ørestikker HER
Ur HER
Armbånd HER

IMG_0300

Min mor var på besøg, da jeg fik tingene med posten… Og haps haps haps, så var der en der fik lange fingre 🙂 Det er åbenbart liiiiige sådan et armbånd hun har ledt efter, og havde brug for – og så var hun jo nødt til at få det. Hun manglede jo 😉

IMG_0295annonce-bjaelke

 

Næste indlæg

Til møde på Gyldendal