Galleri: BEDSTE fødselsdag!

Mine fødselsdags detaljer!

bday7bday7

Jeg elsker jo sådan noget tøset gøgl. Jeg elsker at arrangere, planlægge og jeg ELSKER detaljer! Jeg kunne ha’ gået meget mere til den, men da Andreas flyttede ud af kontoret dagen inden, og det hele var lidt kaotisk, var tiden ikke til “mere”. Men det var også lige som det skulle være, det var jo selskabet der var den vigtigste ingrediens.

Ingen fødselsdag uden bobler, og selvfølgelig skulle den være lige i øjet, og det var den med disse fortryllende guldstykker i – er den ikke bare fin! Kan fortælle at den er et hit at servere for sine gæster, især tøserne. Og nåhhh ja, bevares, “Magic Mike”, som siden har sendt billeder af tisse-strålen, som han mener funkler af guld. Jo, seriøst! Guldbobler har jeg fra min champagne-pusher Lovedrinks.dk

bday9

Da det var til formiddagshygge, synes jeg dounts var et oplagt valg. Det er lidt sådan en god lækker mellemting, og for mig en “ny ting” her efter den store cupcake-dille. Man får lige lidt mere mad (hvis man kan sige sådan), end bare kage. Dem med hvid glasur var der oreo på. Ohhh yes!! De fra The Donut Shop på Østerbro.

Og balloner. INGEN fest uden balloner, jeg elsker balloner! Det gør simpelthen så meget for udsmykningen og stemningen. Jeg (okay Camilla) bestilte to store bundter, som jeg slap løs i loftet. I øvrigt et stort hit hvis der er børn. Skal du holde en eller anden form for fest – så bestil balloner. Det er i øvrigt super nemt, for de bliver leveret og holder enormt længe. Jeg ved ikke helt hvordan jeg får dem hjem på Hollie Nolias værelse, men ved jeg vil blive populær!

Jeg bestiller altid hos Ballonservice.dk og har altid fået så god betjening. Umiddelbart er jeg nok en kedelig kunde, for de kan lave så meget smart man slet ikke kan forestille sig, og  så bestiller jeg bare almindelige balloner 🙂

bday8

ANNONCE

Næste indlæg

Galleri: BEDSTE fødselsdag!