Bedste fødselsdag!

Galleri: BEDSTE fødselsdag!

PicMonkey CollagePicMonkey Collage

Hvis det er gået nogens næse forbi, så havde jeg fødselsdag i går, og det foregik på den måde, at jeg inviterede mine venner forbi kontoret til drop-in fødselsdag.

Fra kl 10:30 var der formiddagshygge med kaffe, champagne, lækre donuts og morgenbollefyre. Jeg tror der kom en 20-30 skønne mennesker fobi i løbet af dagen, og det var over al forventning, at de gad komme forbi og ønske mig tillykke. Jeg havde allieret mig med Marianne, som lovede at være der hele dagen, så jeg da ikke var helt alene, hvis ingen dukkede op. Jeg troede virkelig ikke der ville komme så mange, og er ikke vant til at fejre mig selv på den måde, så blev virkelig virkelig glad 🙂

bday2

I får en masse billeder, imens jeg ligger her på sofaen og smovser donut-rester… Not bad at ALL (bolle-fyrene er her ikke, skal lige siges!)

Som I kan se, bad jeg om både hvede- og chokolade-bollefyre 😉 Marianne og Camilla synes de var sådan nogle rare fyre. De faldt hvert fald god i snak, haha.

bday6

Champagne med goddammit-GULD i… Jeg elsker detaljer! Og tænk sig, sødeste Lise har selv malet denne flotte løvinde til mig. Tænk hun har taget sig tid til det.

Jeg laver et separat indlæg om detaljer, og hvor tingene er fra, don’t you worry!

bday11

Så mange dejlige glade mennesker. TAK fordi I gjorde min dag perfekt. Tak for besøg, blomster, gaver og alle de dejlige hilsner fra alle der ikke var der. Tak. Og tak til Camilla (min top-tunede assistent), Andreas og min mor, for at være der 🙂

bday10

Næste indlæg

Bedste fødselsdag!