Vi var på Langelandsfestival, det var vi da!

Nu i svensk presse… Hæy hæææy doooo!

IMG_9760IMG_9760

At Hollie Nolia har fået ny bikini, er nu også nået til Sverige. Selvfølgelig er det da det (?!!).

At der var skrevet om det herhjemme, havde jeg slet ikke opdaget, men var da godt nok blevet ringet op om jeg ville gæste et aftenprogram med det. Men når man sådan skal lege med svensk presse, så går det pludselig op for en, at de taler… Svensk! Jeg forstår ikke svensk, og da jeg overfor Andreas havde forsøgt mig med “Pippi Låååååångstrøømp, jææææævlaaa og…” Ja, det var så det svenske jeg kunne, bad jeg dem stille spørgsmålene på engelsk, og at jeg svarede på dansk, til et svensk interview – bare kald mig diva 😉 Men mit tourist-engelske er altså heller ikke godt nok til et interview, hvor jeg skal formulere mig. Det blev noget værre, værre juks! Især fordi jeg undervejs prøvede med både svensk og engelsk. Man skal bare heller ikke starte med at sige “Hææææy hææææy dooo” til en svensk journalist, og så trække i land. Men kom lige i tanke om, at det kunne jeg da OGSÅ sige.

Nå, men jeg har svært ved at tyde hvad de har skrevet, men det er egentlig også af mindre betydning eftersom der står jeg er ENOGTREDIVE ÅR!!!! 31 år… To dage før jeg bliver 36 år. Det er fandme svensk service, lige at barbere 5 år af mor her. They can call me ANYTIME! 😉

I kan læse den svenske artikel HER

 

Næste indlæg

Vi var på Langelandsfestival, det var vi da!