Boop-Boop-a-Doop...

Vi var på Langelandsfestival, det var vi da!

IMG_8769IMG_8769

I weekenden var vi til Langelandsfestival. Det var dog ganske kort, da Andreas skulle optræde der, og vi skulle videre. Men hold nu op hvor var der dejligt! Fed stemning og virkelig gode muligheder for børnefamilier. Vi havde en vogn backstage (altså Andreas havde, men vi indtog den!) hvor vi hyggede, spiste og sludrede med de andre artister. Sjovest var der på det kæmpe legeområde, som var et rent slaraffenland af oplevelser for børn. Faktisk kan man lade børn lege der, under opsyn, og det er da en rigtig god idé til de større børn, og forældre der er afsted.

Vi var klædt på til regn og blæst, men der var næsten varmere end i Tyrkiet, så vi håbede lidt på en skylle.

 

IMG_8770

Mr. Andreas Bo… 🙂

IMG_8764

Da Hollie Nolia så Andreas på storskærmen ovre fra legepladsen, sagde hun at vi skulle skynde os over og klappe og grine. “Det vil Andreas gerne ha'”, sagde hun. Hvor sødt og betænksomt at hun tænker sådan, at vi skal over og bakke ham op. Kærlige og empatiske barn 🙂

Men som man kan se, er hun stor fan…

IMG_8773

Næste indlæg

Boop-Boop-a-Doop...