Favorit jakke

Hvidt sæt + kæreste :)

IMG_0325IMG_0325

Jeg er SÅ vild med det her sæt 🙂

Igår var jeg til min kærestes velgørenhedsarrangemen på Bremen – mere om det senere…

Ja, du læste iøvrigt rigtigt. For de der ikke har læst mellem linierne, så er jeg kærester med Andreas Bo.

Jeg ville rigtig gerne finde noget fint/pænt/casual/sexet/anstændigt at tage på netop den aften, og så i sidste uge dette sæt, som jeg har tænkt på lige siden. Det var dog lidt svært at finde i lige min str. 34, så jeg måtte ud at køre en tur efter det. Tre timer inden jeg skulle stå på den røde løber, sad jeg i myldretrafikken på vej til Stenløse – som jeg stadig ikke aner hvor er, men det ved gps’en heldigvis 🙂 Jeg ringede til butikken Duckert & Co. som har en webshop, hvor jeg fandt sættet – men jo ikke kunne nå at modtage med posten. Det er iøvrigt det gode ved butikkerne udenfor storbyen, de har nogle gange de ting som bare er udsolgt andre steder.

Jeg var lidt stresset, så heldigvis var de enormt søde i butikken 🙂 Faktisk en vild fed butik!! De har alle de mærker jeg går efter, og alt det nye jeg slet ikke lige har opdaget endnu… Så bor du i nærheden af Stenløse (hvor så end det er), er det en stor anbefaling herfra.

Udover bukserne, så hører der også et pencil skirt til jakken – jeg elsker pencil skirts, så den måtte jeg jo også have med. Den bliver et hit til brune sommerben. Den søde ekspedient kæmpede for at finde det rette jeg kinne have under, og vi endte med en fin blonde, så det ikke blev for vulgært. Ja, det var nok mere hendes fortjeneste, end min 😉

Du skal nok være hurtig hvis du skal have sættet. Just sayin…

Blazer her
Bukser her
Pencil skirt her
Top her

Som I kan se, så havde Signe Eflund fingrene i håret den anden dag… Det skal I også nok høre mere om.

Jeg er så træt af, at der ikke lige er et billede af os i fuld figur – det må da findes!! “Lånte” dette billede inde fra Billed Bladet 🙂

Skærmbillede 2014-03-26 kl. 12.18.32

 

 

 

Næste indlæg

Favorit jakke