Miss Nolia's weekend outfit

Jeg bliver så forarget…

IMG_3380Jeg kunne ikke lade være med at blive virkelig forarget, da jeg så disse billeder, som Paris Hilton lagde op igår. Hun sidder i en fin stue, med en tigerunge, og en abe der er klædt ud. Det er simpelthen det mest tåbelige jeg har set fra hendes side – og jeg er normalt stor fan. Hvis en tigerunge skal passes og have flaske, så er det da ikke af Paris Hilton, men af en dyrepasser i alle andre omgivelser, end en fin stue. Og aben… Altså jeg gad da godt at det var en virkelig god forklaring på dette setup, jeg kan bare ikke forestille mig hvad. Jeg tænkte hvert fald ikke “nåååårh”, men “øv”, da jeg så det. Og nej, jeg er faktisk ikke den store dyreven, og har én gang i mit liv været i cirkus (hvor vi ikke så andet end hunde og ponyer… Måske de andre dyr kom senere. Det ved jeg ikke). Men jeg synes det er skammeligt, at SÅ stor en mediepersonlighed, bærer sig sådan an. Håber der er en fornuftig historie bag (??).

Hvad tænker I?

IMG_3380 IMG_3381

Næste indlæg

Miss Nolia's weekend outfit