Den skønneste oplevelse sammen - os to

Nye Chanel sneaks

IMG_2246IMG_2246

Jeg fandt disse i lufthavnen i Bangkok, og de var lige i min str. Havde sådan håber jeg lige kunne finde et nyt par, og hoppede også i dem med det samme. Men, men, men… Jeg hader virkelig farven blå. Jeg prøvede dem flere gange, og overbeviste mig selv om at det da alligevel var okay. Men at give 5-6.000 for et par sko i blå, når man ikke kan lide blå, er jo dumt! Så jeg droppede det.

Da jeg kom hjem igår, opdager jeg så at Chanel sætter deres priser op med 20-30% i Europa, for at udligne priserne worldwide. De stiger fra I NAT! Ihhhh… Jeg kender en der skal til Monaco, og en der skal til London imorgen, og har bestilt et par i en anden farve. Tør slet ikke tænke på hvad de så løber op i. Men med tanke på mit styrt ned ad trapperne, kan jeg sagtens forsvare overfor mig selv, at et par nye flade sneaks er HELT på sin plads 😉

Næste indlæg

Den skønneste oplevelse sammen - os to