Inspiration: Tab dig

Ferieblog: Læs om seje Anjas kamp

AnjaAnjaferieblogger-bjaelke

Anja, 40 år og mor til 2, og i gang med et 1-årigt personlig træningsforløb med Line Hansen, som tidligere i dag fortalte om træningsforløbet med Anja.

Så er de første 5 måneder af mit ny liv overstået. Det har været måneder med op og nedture, men heldigvis flest opture. Det er svært at forestille sig alle de følelser og kampe man skal gennemgå for at omlægge sit liv. Jeg har altid tænkt: ”i næste måned ville jeg tabe mig”, men som årene gik, kunne jeg efterhånden godt se, at der skulle hjælp udefra til at hjælpe mig i gang med mit nye liv. Så i oktober 2014 startede jeg min livsstilsændring med et personligt træningsforløb og kostomlægning hos Line. Den første måned var virkelig hård! Jeg savnede min morgencola, min usunde mad og mit aftenslik. Min krop reagerede med rysteture og jeg følte mig hele tiden syg. Det var en kamp mod kroppens trang til sukker, og min hjerne, der hele tiden fortalte mig hvad den troede min krop havde brug for. Heldigvis havde jeg hele tiden Line til at bakke mig op og fortælle mig, at det hele nok skulle gå. Jeg kæmpede med træningen og nød at være i gang. Da min første vejning skulle gennemføres var jeg meget nervøs i flere dage op til. Da jeg så det flotte resultat blev jeg klar er at alle Lines ord og alle de gange hun har presset mig til træning, var grunden til at jeg nu stod 7 kg letteret.

De næste måneder var spændende og noget “nemmere”. Jeg knoklede til træning og var super standhaftig med mine sunde måltider. Det var meget få gange jeg “faldt i” og, når jeg gjorde det var det op på hesten igen næste dag. Vægten faldt også for hver vejning og det føltes skønt, og efter 4 måneder sagde vægten -18,8 kg!

I midten af januar skete der så en ændring i mit privatliv, som gjorde at jeg mistede fokus på min kost. Jeg trænede stadigvæk 2 gange om ugen med Line og 1 gang alene, men fik ikke lavet den rigtige mad og småspiste også en del i løbet af dagen. Det viste sig ved min sidste vejning. Jeg havde taget 200 gr. på i den pågældende måned. Selvom det ikke virker af meget var det en kæmpe nedtur. Jeg burde jo have tabt mig mindst 4 kg. Øv altså. Men jeg fik ikke lov til at gå ned med flaget. Line gav mig en masse råd til min kost og skruede temmelig meget op for min træning. Nu ved jeg der aldrig går en træningstime uden, at jeg bliver presset helt ud i torvene… og jeg elsker det! Jeg elsker at møde op til Lines timer og løbe på trapper, sjippe, bokse, løfte tunge vægte og gøre alle de ting jeg for 5 måneder siden aldrig ville tro jeg kunne finde ud af. Men det kan jeg takket være Lines hjælp og min lyst til at ændre mit liv og ikke mindst min kost. Vi er nu snart halvvejs, og jeg har valgt at tro på, at det skal lykkes – med Lines hjælp og min egen viljestyrke.

Anja fremgang

Næste indlæg

Inspiration: Tab dig