Så er der LED pærer i hjemmet!

Bamse og kylling – ny favorit!

IMG_0454IMG_0454

Det er sjovt som det svinger, hvad der er populært. Hollie Nolia har hele tiden været ENORMT optaget af Teletubbies, og er det også stadig. Så er det lige Postmand Per og nu Bamse og Kylling… Og æg! For det ikke skal være løgn… Æg! Det er alm. æg der er kogte, Kinder æg, og små chokoladeæg der skal pilles. Ikke at hun spiser dem, hun vil bare gerne gå rundt med dem, eller pille dem. Lidt skægt, med Bamse og kylling, at det er nogle ting der går igen, fra da jeg selv var barn. Men det må jo være godt udtænkt, allerede dengang. Faktisk er hun utrolig glad for farven gul – ikke at det altid lige huer mig! Men måske også derfor, de er så populære hos os i øjeblikket.

Hun har fået sit eget fjernsyn på værelset, som bare kan stå tændt, og som hun kan gå til og fra. Der er DVD i, så jeg ikke altid behøver have det kørende i stuen. Det er nu meget rart. Og så havde vi lavet fletninger idag 🙂

Næste indlæg

Så er der LED pærer i hjemmet!