Go' Morgen derude...

Så er der LED pærer i hjemmet!

IMG_8144IMG_8144

Kender I ikke det med at have nogle irriterende hængepartier, som man bare aldrig kommer videre med? Det sidste halve år har disse pærer været sprunget i køkkenet, samt halvdelen på badeværelset. Jeg er bare så sløv til at gøre noget ved det. Men NU sker det!

Greenline.dk som forhandler EL-artikler, spurgte om jeg nu også havde “alt hvad jeg har brug for” på det område. Og nej… Som man kan se, så mangler jeg! 🙂 En hel del steder faktisk. Nok er jeg handywoman, men har aldrig rigtig sat mig ind i det med EL-artikler og LED pærer. Da jeg boede sammen med min ex, tjekkede han dagligt mit/vores elforbrug, og jeg blev stillet til regnskab for hvilke lamper der havde været tændt, og hvad jeg havde kostet i forbrug på daglig basis. Han kunne gå på noget via sin mobil, og tjekke alt, selv når han ikke var hjemme. Så I kan dælaedme tro, jeg er klar over besparelserne på LED pærer, kontra alm. pærer. Den første tid jeg boede alene, købte jeg de dyreste pærer og lod lyset brænde… Bare fordi jeg kunne, og måtte. Det var så dejligt. Nu kan jeg godt se at det er meget mere fornuftigt, på den lange bane. Dog med måde.

Jeg har lige skiftet pærer på badeværelset, og nu er der satme spot på po-po’en. Så uanset hvor skinny den bliver, så blir den hver fald ikke væk!

 

IMG_0094

Jeg har selv skiftet, og det kostede en af Hollie Nolias knive. Noget gjorde jeg galt, men det duer nu 😉

Før og efter. Jeg kan egentlig bedre lægge makeup i det nye lys, som er lidt koldere, og mere “naturligt”. Efter min mening.

PicMonkey Collage

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Go' Morgen derude...