Til Queen koncert i Boxen

Vi prøver noget nyt…

Skærmbillede 2015-02-18 kl. 14.16.47Skærmbillede 2015-02-18 kl. 14.16.47

Hvis jeg nogensinde skal blive færdig med den bog, som jeg iøvrigt havde deadline på for to uger siden, så skal jeg virkelig igang! 🙂 Derfor har jeg været så fræk at tagen en blog-fri dag imorgen… Men, men, men… Det hele står jo ikke stille af den grund. Marianne som jeg har nævnt flere gange her på bloggen, synes jeg da I skal præsenteres for. Hun overtager imorgen bloggen, for en enkelt dag, og så håber jeg hun opfører sig pænt og I er søde ved hende 🙂 Jeg synes hun er møg-cool og skide sjov. Hvordan vi kender hinanden, tror jeg selv hun fortæller. Jeg har ikke prøvet at lade andre ind før, så jeg ender sikkert med selv at klikke ind på den hele dagen.

Marianne har sin egen blog HER.

Næste indlæg

Til Queen koncert i Boxen