Home sweet home!

Til Queen koncert i Boxen

IMG_9190IMG_9190

Find looket: Top her eller her/ læderleggins her eller billigere løsning her/ sko her eller billigere løsning her

Så var man lige til Queen i Boxen i Herning. Jo jo 🙂 Jeg elsker at gå til koncerter i Boxen. Det er så hyggeligt, fantastisk service, og så har det bare en enorm intim charme og feeling – og god lyd! Jeg er jo ikke rigtig til Queen, men der for kan man jo godt have en god aften alligevel. Det var sgu nogle gamle stødere. Især ham med einsteinhåret, der stod i nok et kvarter og spillede guitar, vist mest for egen fornøjelse. Det var sådan lidt aaaarghhh… Come on. Det var nok fedt i 70’erne da de var på LSD og alt muligt andet. Det var altså lidt skørt det hele, men nu har jeg set dem, og jeg havde en dejlig aften. Mest fordi det var et hyggeligt selskab og god mad. Og så er det jo sjovt at tænke på, hvor store de egentlig var, i deres storhedstid.

IMG_9790IMG_9794IMG_9802

affilliate-bjaelke

Næste indlæg

Home sweet home!