Maschavangshop.dk er ÅBEN!!

Lady Gaga i Boxen

IMG_2750IMG_2750

Vi har endnu engang haft en fantastisk aften i Boxen i Herning. Inden koncerten var vi inviteret til middag, hvor vi fik noget rigtig dejlig mad, og hyggede med rare mennesker. Det er virkelig en førnøjelse at komme i Boxen. Ja det gør det naturligvis ikke værre, at vi er inviteret i direktørens private loge. I KNOW, lucky me! Der er bare tænkt på alt, servicen er i top og stemningen og oplevelsen af en koncert her er intim, fordi man er så tæt på scenen og virkelig kan se alt. Lyden er også virkelig god, og det må man jo sige er et plus – og ikke altid tilfældet rundt omkring.

Lady Gaga var SÅ sej!!! Shit et show hun gav, og sang en række af hendes store hits. Det var svært at stå stille, jeg både sang, skreg og tudede, haha… Det var bare så fedt altså, sikke en dejlig oplevelse!!

Vi endte et sted i byen bagefter… Jeg er VILD med Herning 🙂

Outfit: Kjole, Zara / Jakke, YAS / Taske, Gucci / Støvler, Christian Louboutin.

IMG_2752 IMG_2761 IMG_2762 IMG_2774 IMG_2781

Tjek lige mine GLAM Tattoo armbånd, fåes HER 😉

IMG_2782 IMG_2783 IMG_2785 IMG_2788

Næste indlæg

Maschavangshop.dk er ÅBEN!!