Hvor hyggeligt er det lige?

Lækkerier på kontoret!

IMG_9851IMG_9851

Endelig, endelig er der begyndt at komme ting ind på kontoret! Hold nu op hvor har jeg ventet på at komme på plads. Det er lidt svært at få nips og tingel-tangel på plads, uden møbler, skabe, hylder osv. Jeg har hele tiden haft en idé om, at jeg ønskede et præg af nordisk stil. Det skal være hyggeligt og funktionelt, og ikke for stramt og kontor agtigt. Til nordisk stil hører der jo lidt pels, og det har vi så sandelig også på kontoret. Gennem årene har jeg været sådan lidt op og ned omkring brugen af pels. Jeg ønsker ikke at købe noget pels hjem, ala mink og sådan, til beklædning. Disse skind fra Purefur.dk er fra certificerede leverandører som sikrer, at alle produkter er fremstillet af bæredygtigt materiale. Så længe dyret er blevet anvendt til andet end dens pels, kan jeg godt slænge det over min sofa, og her er pelsen og skindet altså kun et biprodukt fra et dyr, som er blevet spist i forvejen – men stadig er det den fineste kvalitet man kan få. Hvis det udelukkende var for pelsens skyld den var slagtet, havde jeg ikke haft lyst til det.

Så mangler der bare lige et par puder, måske et tæppe på gulvet og et bord. Sofa og andre møbler skal jeg nok vise nærmere.

IMG_9848

Min designer på kontoret foreslog nogle skind, og siden har vi haft en enorm rar en kommunikation med Purefur.dkLad mig sige det sådan, at der kan være langt mellem den hjertelige kundeservice, og den man til nøds bliver budt en af pligt. Der er ingen tvivl om, at de her elsker det de laver. Dejligt 🙂

IMG_9846

Stolene i køkkenet har fået en lille dusk også 🙂 Jeg var lidt irriteret over de plastikagtige puder der var der på, og det her fungerer bare meget bedre. Så fryser vi ikke numserne. Er sikker på mændene på kontoret, er mindst lige så begejstret som jeg!

Fåreskindet på sofaen fåes HER / hynderne på stolene HER. 

IMG_9847

annonce-bjaelke

Næste indlæg

Hvor hyggeligt er det lige?