Blog-vikar: Marianne G. #2

Hvor hyggeligt er det lige?

IMG_9840IMG_9840

Jeg er VILD med denne her “gård”. Det er nok nærmere en passage, som går fra vores kontor på den anden side, og over til et hyggeligt torv, hvor jeg sagtens kan se mig selv sidde til sommer. Jeg er ret glad for historie, og kan lige forestille mig H.C. Andersen har gået rundt her, eller en gammel duknakket mand i lang tyk halvbeskidt uldfrakke og hue, som har gået med en lang stav og tændt lygterne. Jeg forestiller mig mange ting, i løbet af en dag. Det er sjældent kedeligt mellem mine ører 😉

Håber I hyggede jer med Marianne igår. Typisk, at lige som jeg havde afsat dagen til at skrive, vågner jeg med migræne. Typisk! Men jeg vågnede med Hollie Nolia liggende ovenpå mig, og så kan man jo kun blive glad. Jeg kan slet ikke sove uden hende i min arm.

IMG_9841

Næste indlæg

Blog-vikar: Marianne G. #2