Hygge hos Eflund :)

RABAT på kugletæpper!!

Favoritdyst_allFavoritdyst_all

 

Kan I huske at jeg engang viste jer nogle kugletæpper? Det som Hollie Nolia har på sit værelse, og som også bruges i hendes telt, var enormt populært!

Jeg har i disse dage købt lidt nye møbler, og har fået en mere natur-farvet farve ind i hjemmet. Sådan lidt varm brunlig. Synes det var blevet for sort/hvidt det hele, så det bryder på en lidt lækker måde. Da jeg fik leveret mit nye sofabord, havde ham der kom med det, faktisk et kugletæppe med i nogle natur/brunlige nuancer. Han mente at det ville være helt perfekt, til at samle stuen og området på. Men næhhh nej, den hoppede jeg ikke på. Nu har jeg så de sidste par dage måske fortrudt lidt. Typisk, ik! Mine tæpper jeg har i forvejen er fra Ruggit, og fandme om jeg så ikke får en mail om, at de har fået nye farver. Så er det jeg tænker, at der er en mening med det hele – som man ikke må overse! 😉 Det er jo nærmest et tegn… Jeg SKAL jo ha’ et brunligt tæppe, det kan enhver da forstå. Jeg tror min favorit er det der hedder Khairo… Hvad synes I? Det er altså også fedt i multifarverne…

Hvis I som jeg også nærmest hører en stemme sige “Køøøøøb det Mascha, køøøøb det” (måske ikke lige Mascha, det er ok det er jeres eget navn, eller mandens. Mandens er altid bedst! 😉 ), så har jeg altså skaffet rabat til jer. Ja velbekomme 🙂

Hvis I køber et tæppe i str. 140 som er den str. jeg selv har i stuen, eller større, så får I 350 kr. rabat! I skal bare bruge koden: “Maschagiver350” indtil d. 18 Juni. Køb tæpperne HER.

20140131-160831 20140131-160845

 

Sponsoreret indlæg

Næste indlæg

Hygge hos Eflund :)