Jeg kom jo lige forbi...

Slank med olieshot

a1a1a1a1aa1a1a1a1a

Det kan nogle gange være svært, hurtigt at forklare hvorfor de her olieshot ikke feder. Hvorfor det er cellefedt, og ikke dellefedt – og hvorfor det netop er super godt for vægttab, selvom det er ren olie. Jeg har talt med Maybritt Krewald, som er kvinden bag MK olie og aronia, og hun forklarede mig hvordan det hænger sammen. Håber jeg er grundig nok i forklaringen. Ekspert in making 😉 Here we go…

Essentielle fedtsyrer er nogle af de vigtigste ingredienser i vores kost, og er næringsstoffer som både børn og voksne skal have i deres kost, hver dag hele livet igennem, for at have en sund hormonbalance, en god forbrænding, fin, elastisk og sund hud uden urenheder – samt ikke mindst en sund og hurtig regeneration af kroppens celler.

Et dagligt olieshot kan hjælpe dig med at få de essentielle fedtsyrer du har brug for, og dermed øge din naturlige forbrænding. Derudover tilfører man en vigtig ingrediens til kroppen, for at få et velfungerende hormonsystem. Hormoner påvirker alting i kroppen, og det er netop kosten og hormonerne som er årsagen til at uheldigt fedt lagres dér hvor det lagres. Hvis du kombinerer dit olieshot med en sund kost, god søvn og den rette træning, vil du derfor være i stand til at påvirke dit hormonsystem, og på dén måde få et sundt værktøj til at komme af med overflødigt underhudsfedt. Det bliver også lettere at se resultater af din træning.

Når vi bliver ældre, eller hvis vi er meget stressede, bliver kollagen- og elastinniveauerne mindre, og huden har derfor en tendens til at blive slap og bl.a. appelsinhud ses tydeligere. Talgkirtlerne bliver også mindre aktive med alderen, og huden bliver derfor mere tør og tynd, hvilket kan få appelsinhud til at se værre ud. Indtil ca. 25 års-alderen fornyes hudcellerne ca. hver 15. – 30. dag, men efterhånden som vi bliver ældre, tager det dobbelt så lang tid. Omkring 60 dage! Alligevel gendannes huden hele tiden, og det er også derfor at det er én af de vigtigste faktorer at påvirke, hvis du virkelig vil se en forandring i dit udseende. Men forandringen skal starte indefra. Det kan et olieshot hjælpe dig med, fordi den er sprængfuld af antioxidanter og fedtsyrer som er særdeles gavnlige for både huden og vægten. De essentielle fedtsyrer hjælper nemlig kroppen med at øge fedtforbrændingen og påskynder hele fornyelsesprocessen, således at huden og muskelcellerne fornyer sig i hurtigere takt. Bl.a. sørger hybenkerneolie, aronia og sortkommenolie i din daglige oliehot for at din krop tilføres de bedste anti-aging næringsstoffer.

Hvis du hver dag indtager et olieshot, vil du have lettere ved at rense gamle affaldsstoffer ud af kroppen, mindske væskeophobningen i kroppen, stabilisere blodsukkeret, øge forbrændingen som understøtter opbygning af nye hudceller – altsammen noget som bidrager til vægtproblemerne. Et oliehot indeholder også naturlige vitaminer, mineraler og bioflavonoider fra aronia, hyben og sortkommen som alle på hver sin måde bidrager til at dine celler tilføres den rette energi indefra – både inden, under og efter at du har startet din livsstilsændring. Du kan med fordel bruge MK Olie direkte på appelsinhud, for at opleve større elasticitet i huden og mindske eventuelle ardannelser, samtidig med du forlænger effekten af træning og kostomlægning på en naturlig måde. Olien er nemlig naturligt rig på tretinoin og GLA somer et kendt naturligt anti-aging middel som hjælper med at genopbygge huden.

What’s not to like??? 🙂

Hvilken olie passer til dig?

W = Kvinder over 20 år, og dem der ammer.
O = Piger og drenge under 20 år, samt gravide.
M = Mænd over 20 år.
Aronia A og N = Skal tages sammen med en af olierne. Forskellen på A og N er, at A er sødet med æble og N er neutral. N er mere koncentreret, A er nok det børn er mest glade for. Jeg tager selv N, og giver min datter A.

Olierne købes HER, aronia købes HER.

111aaaaa

Næste indlæg

Jeg kom jo lige forbi...