SÅ kommer der styr på de kort!

Jeg kom jo lige forbi…

IMG_8977IMG_8977

Mellem vores kontor og Gucci, faktisk LIGE ud for vores kontor, ligger H&M. Og da jeg jo var nødt til at gå derned efter en pung (for det har de vel næppe andre steder), tænkte jeg at jeg da lige ville tjekke om nu kortet virkede. Ville jo være træls at stå dernede så. Det tjekkede jeg lige i H&M, og det virkede helt fint 😉 Så denne her hyggelige sag kom sørme også med hjem. Det er faktisk første gang, okay anden gang, jeg bruger en mands kreditkort. Det har jeg ikke prøvet før. Heller ikke det med at få gaver i tide og utide. Jeg har altid betalt det hele selv, eller lånt, hvis jeg havde glemt kortet, og så betalt tilbage. Hvis nogen tror jeg nogensinde har fået noget som helst, eller levet for andres penge, så tror de HELT forkert! Jeg har i øvrigt heller aldrig haft overtræk eller lånt penge – nogensinde. Jeg sparer op, og SÅ køber jeg. Jeg tog bussen til jeg havde sparet op til min bil… Samt alt andet jeg ejer. Lær altid at kunne klare jer selv, uanset hvad der sker, og hav økonomien i orden. Top priority! 🙂

IMG_8978 IMG_8979

Næste indlæg

SÅ kommer der styr på de kort!