Ny film: I AM HERE

Det her, kan hidse mig op!

IMG_8331IMG_8331

Vi har nok allesammen nogle ting der bare irriterer os helt vildt. Det kan være når nogen ikke slår toiletbrættet ned (det gælder ikke for mig, jeg er altid så bange for at åbne det, og der så ligger et afhugget hoved, en baby eller en slange), eller når folk slubrer. Jeg hader når folk drikker sodavand. Altså ikke sådan engang om måneden eller noget. Men hver dag, og meget hver dag. Jeg synes simpelthen det er umodent og… Træls. Ja undskyld mig, men så drik da noget vand for helvede. Man ryger jo heller ikke længere, hvis man er ved sine fulde fem. I bund og grund kan jeg jo være ligeglad. Det rager mig jo slet ikke, hvad andre gør. Så det er helt uden grund jeg hidser mig op her, jeg kan bare ikke lade være 🙂 Jeg synes det er så konfirmand-agtigt, at tage ud og spise og så skylle den dejlige mad ned med… Sodavand! Man kan ligefrem få en halv liter i et glas. Er I klar over hvor klamt det er? Hvis jeg har lavet mad, hvilket sker virkelig sjældent, så skal min mad altså ikke tylles ned med brus, sukker, sødemidler og smagsforstærkere. En sodavand i ny og næ, ja, men sgu da ikke hver dag. SLET ikke hver dag. Det skal slet ikke være en del af husholdningen. Jeg forstår det ikke.

Har sikkert trådt mange over tæerne – sorry 😉

Næste indlæg

Ny film: I AM HERE