Vores barnevogne

Sorry…

4 pr. ark den 08-01-2013 kl. 20Ved godt at jeg har forsømt bloggen, men det er altså helt vildt så krævende Hollie Nolia er. I går skreg hun i 5 timer i træk, og var helt hæs til sidst.

Jeg har prøvet alt! Behandling, svinge hende i et lagen, gå med sele, placere hende i gynge, kamille the, sukkervand, børne panodil, kraniosekral, zoneterapi, massere fødderne, cirkler på maven, cykle med benene… You fucking name it. Hun er bare en skrigeballon uden lige. Lægevagten må snart være træt af mig. Hun er naturligvis også glad, sød og dejlig (hvert fald 30 min hver morgen 🙂 ), men hun får lange skrigeture hver eneste dag/aften – spørg bare Kira. Vi har lige været på besøg hos hende. Hun endte med at tage ørepropper i! 🙂 Jeg har konstant mavepine i frygt for hun begynder at græde, og kan ikke lide at være sammen med andre mennesker, fordi de enten stirrer på hende mens hun skriger, eller jeg føler vi er generende og til besvær. Sove vil hun heller ikke… Men det vil JEG!! Fik 2 timer i nat. Zzzzz…

Så derfor… Har jeg 30 min med hænderne fri, spiser jeg, tisser eller tager et bad. Eller gør det hele på én gang. Håber virkelig snart det hele vender, og jeg kan få en nogenlunde hverdag igen. Savner at komme lidt ud (gerne med hende), se nogle mennesker, lave blogs om smarte outfits, make-up og gode skønhedstips. Og bare ikke gå rundt i konstant alarmberedskab, som lige nu.

Åhhh hvor jeg elsker den lille trold højere end noget andet i verden, men hvor ville det være dejligt hvis hun var lidt stille 🙂

Næste indlæg

Vores barnevogne