MUST have!!

Mislykket skønhedsoperation??

plasticsurgery-jpg_162923plasticsurgery-jpg_162923

Jeg tænker at dette er en unik chance for mine læsere…

Har du fået en skønhedsoperation der gik galt, eller ikke gik som forventet? Måske kender du en der har? Hvis man står I sådan en situation, har man måske ikke råd, mulighed eller overskud til at rette op på skuffelsen – det kender jeg selv alt til!

Mit ene bryst blev nemlig helt skævt, da jeg havde fået dråbeformede implantater i. Implantatet havde roteret, og det så mildest talt underligt ud. Men så står man der, og har lige givet en formue for en operation… Og hvad så??!

Det kan jo også være helt andre ting, som har givet ar på krop og sjæl, og man står hjælpeløs i en ulykkelig situation. I så fald, søger produktionsselskabet UNITED lige nu deltagere til et nyt program, hvor førende læger hjælper med at rette op på skaderne. Det er altså en unik mulighed for at få hjælp af gode professionelle læger, helt gratis, og med folk der står for alt for dig. Det er både mænd og kvinder de søger, og din ansøgning bliver naturligvis behandlet fortroligt.

Det skal du gøre:

Send, gerne hurtigst mulig, en mail hvor du forklarer om problemet, og vedhæft før/efter billeder, samt dit tlf nr. Send mailen til casting@unitedtv.dk

Det vil være super fedt, hvis I gider dele denne blog på jeres Facebook, så den kommer ud til dem der har brug for sådan en hjælp. Vi må hjælpe hinanden hvor vi kan, ik 🙂

 

Indlægget er lavet for UNITED

Næste indlæg

MUST have!!