Jeres nytårsønsker??

Slow juice / juicekur

IMG_7824IMG_7824

Så piger, nu har jeg altså været på juicekur i tre døgn. Total kold tyrker ovenpå julen, og lige inden nytårsgildet 🙂

Jeg har hørt meget om dette slowjuice, og kender flere der har været på juicekur med stor effekt, så det måtte prøves.

Når jeg vil noget, kan jeg være stædig resultatorienteret. Hvis jeg ikke rigtig gider, falder alt til jorden. Jeg kunne sagtens selv ha’ stået hver dag og presset alm. juicer, der så godt nok ikke havde været slow juice, men har I prøvet at juice?? Hold nu op et svineri og arbejde. Hvis man har tiden og overskuddet til det, er det jo alletiders. Det har jeg bare ikke. Jeg skal også have ordrer, jeg lystrer ikke mig selv 🙂 Ligesom de gange jeg har trænet med Anne Bech, som jeg jo nærmest er bange for, SÅ sker der noget. Jeg kunne aldrig selv gå ind i et center for at træne. Derfor søgte jeg netop denne her mulighed, hvor det hele var lavet og planlagt for mig. Slowjuice Copehnhagen og Gitte Høj, som jeg hørte om gennem Signe fra Tanning Danmark, kontaktede jeg, og fik lavet et cleanse-kit til tre dage. Og hvad indeholder det så?

5x Energy juice: spinat, romainesalat, agurk, æble, mynte.
5x Power juice: rødbede, ingefær, citron, æble.
5x Harmony juice: gulerod, citron, æble, ingefær, chili.
5x Mandeldrik: mandler, dadler, himalayasalt, vand.
3x kokosvand
1x urtete

På et døgn skulle jeg drikke 5 juicer, 1 kokosvand, 1 mandeldrik, og så frisk vand, olieshot og evt urtete. Intet andet… Som i INTET andet!!

Forskellen på slowjuice, og det alm. juice jeg selv kan lave på min maskine er, at man får meget mere af det sunde med i en slowjuicer. Hvis jeg selv laver juice, så bliver det meget tyndt, vandet og hurtigt brunt, fordi det bliver iltet meget i maskinen. En slowjuicer knuser/presser frugten, hvor den maskine jeg har, slynger den. Jeg ved heller ikke selv nøjagtigt hvad man skal sammensætte i sådan et forløb, og ville ikke ende med at gøre noget der var skidt for min krop. Kokosvand synes jeg ikke smager godt, men det er der en grund til man skal drikke… Og nej, jeg kan simpelthen ikke huske det. Jeg er bare en robot, haha 🙂

IMG_7784

Første dag var godt nok svær! Jeg var så sulten, lækkersulten og fik hovedpine, og vist nok også ret tvær. Det havde jeg godt nok også fået at vide ville ske. Gitte der gav mig juicerne sagde, at det ville være en god idé at gøre det når den lille var på weekend hos farmand, men jeg ville igang NU. Man bliver let irritabel, det vil jeg ikke ligge skjul på 🙂 Sulten aftager efter første dag, så har det egentlig ikke den store betydning mere. Jeg har dog været for dårlig til at drikke vand, men synes bare det var så meget jeg hele tiden skulle drikke, og glemte det nok. Dumt. Og nåhhh ja, så tisser man pink pga. rødbedejuicen.

Læs Gitte’s 7 kostråd HER.

Jeg har taget et par løbeture, og føler min krop er blevet meget lettere. Altså jeg ved ikke med vægten, det er egentlig heller ikke det jeg går op i lige her. Mere det at få renset ud, og startet på en frisk. Jeg var blevet så tung i maven og kroppen ovenpå julen, så det skulle der sættes en stopper for. Jeg skulle mentalt indstilles på at sukker og andre søde og fede sager skulle sorteres fra, og det synes jeg har hjulpet. Jeg får sådan en lækker følelse af ren, sund og frisk krop og sind af det her, og så uden jeg selv skulle stå med det sure juicearbejde.

Men, men, men… Det er altså ikke kun juicerne man får ved sådan et forløb. Det er hele pakken med nedestående, for 1995 kr. I kan tilmelde jer HER.

Inden opstart af Green Cleanse, som det hedder:

 • Fedtprocentmåling.
 • Kostforedrag med Gitte Høj fra Altid-Slank.dk, hvor der gennemgåes de forskellige temaer, der er relevante for dit Green Cleanse forløb. Herunder;
  De gavnlige virkninger ved Green Cleanse.
  Hvordan ser de kommende 3 dage ud.
  Udrensningssymptomer.
  Fordøjelsen.
  Ophobet væske og affaldsstoffer i kroppen.
  Vitaminer og mineraler.
 • Julie fra SlowJuice Copenhagen vil også fortælle lidt om de forskellige juicer kittet indeholder.
 • Udlevering af Green Cleanse Kittet, som indeholder følgende;
  5 juicer til hver dag
  3 x mandelmælk – 1 til hver dag
  3 x kokosvand fra myCoco
  1 x MK Olie
  1 x PUKKA urtethe
 • Dertil serverer vi lidt frisk frugt og the.

Efter endt forløb:

 • Fedtprocentmåling. Vi sammenligner med den første taget 3 dage tidligere.
 • Kost-principper med Gitte Høj fra Altid-Slank, omhandlende følgende;
  Hvad er der sket med kroppen over de sidste 3 dage.
  Hvad er sundt for kroppen at indtage af “normal” mad de næste par dage.
  Hvordan spises mest hensigtsmæssigt i fremtiden.
 • Mulighed for at købe div. produkter og varer, kostvejledning/opfølgninger, juicer m.m. til SÆRLIGE PRISER.
 • Dertil serverer vi lidt frisk frugt og the.

IMG_1985

Jeg kontaktede selv stedet, og skriver om det af ren interesse. Det er på ingen måder noget de har købt sig til, denne omtale. Just so we are clear 😉

 

Næste indlæg

Jeres nytårsønsker??