Hyggebilleder :)

Akut juicekur!!

IMG_7822IMG_7822

Jeg har fået blod på tanden! Efter min lille løbetur igår, og ovenpå det tomme køleskab, skulle der ske noget mere. Når jeg kommer nede hos Signe i Tanning Danmark, fortæller hun altid om nogle juicer, og at hun har taget juicekur. Så kan man jo godt regne ud, at DET VIL JEG OSS!! Så jeg kontaktede på bedste sos-manér Gitte, der har Altid-slank.dk, og hentede juice igår eftermiddags til tre dage. Jeg skal i de tre dage KUN drikke det her. 5 juicer hver dag + kokosvand, mandelmælk og olie (+aronia som jeg jo tager i forvejen). Derudover må jeg drikke urtete og vand. Hurra (eller noget 🙂 )

Mest af alt, så er det her for mig en psykisk måde at kickstarte en sundere livsstil på. Jeg skal “nulstilles”, føler jeg. Jeg har vold-ædt hele julen, og før da, og jeg kan mærke at det ikke gør min krop godt. Jeg er træt, har hovedpine, dårlig hud og ingen overskud. Og ja, så er der sneget sig omkring 4 kg på, og maveskindet er ikke just spændt 😉 Jeg skal nok fortælle mere om de her juicekur… Jeg skal bare lige sætte mig lidt mere ind i det. Det var en ret impulsiv handling.

Jeg skal indrømme at jeg var ved at knække efter 6-7 timer. Hold nu op jeg var/er sulten. Min sukkertrang er lige ved at tage livet af mig. Eller… Faktisk er det mest pizza jeg tænker på. Det bliver spændende hvordan dagen idag forløber. Jeg er sådan en der er enormt styret af mad. Eller, mit humør er afhængig af min sult.

Folk omkring mig: BE AWARE!!

Løb sørme igen igår…

IMG_7820IMG_7824

Jeg har selv kontaktet Gitte/Altid-slank.dk, og fortalt at jeg ville skrive om det 🙂

Næste indlæg

Hyggebilleder :)