Nyt hår!!

CA Shoes, nyt i Kbh!!

IMG_7908IMG_7908

Hooooold nu op… Se lige disse beauties!!

Jeg kommer ret ofte igennem Store Kongensgade i Kbh., og lige i starten når man drejer ned ad den fra Kongens Nytorv, er der åbnet en helt ny skobutik som kaldte på mig 😉

Butikken hedder CA Shoes og er ejet af en dansk pige der selv designer skoene, og hold nu fast… Der laves kun 10 par af hver!!! Så render man altså ikke ind i mange andre i samme sko, men får et helt unikt par, næsten for sig selv. Jeg har selv nuppet dette par som nytårssko, og brugte dem også til et nytårs-shoot for nylig. Hvad tror I de koster?? Jeg troede det var løgn. Lige disse her koster 1499 kr. Det synes jeg godt nok er en god pris, når der kun er lavet 10 af dem. De er så smukke og meget mere glimtende i virkeligheden.

De modeller her, som findes i flere farver, er meget ala dem som Kim Kardashian hele tiden render rundt i, og er meget populær lige nu. Man skal nok være lidt hurtig, når der ikke er så mange af hver.

IMG_7909 IMG_7911

Jeg lurer også lidt på disse her i sort skind, med kæde foroven. De er rigtig gode at gå i, selvom der er hæl på. Super lækker kvalitet!

Jeg synes det er meget sejt og modigt at designe sine egne sko, og åbne en butik lige i smørhullet af Kbh. Jeg håber det bliver en stor succes, og elsker entreprenante kvinder der tør. Flere af dem, og lad os støtte hinanden – verdens bedste undskyldning for at shoppe nye sko, ik 😉

IMG_7914

Altså virkelig lækre og feminine støvletter… I må derind og lure. Det hele er af det fineste ægte skind.

IMG_7915

1501680_310693582467936_7716242636986890030_n

Indlægget er lavet i samarbejde med CA Shoes, som inviterede mig ind for at se butikken.

Næste indlæg

Nyt hår!!