Fødsel, eller åbent hus?!

Overraskelser hjemmefra + RABAT :)

IMG_7814IMG_7814

Min mor har lige været på besøg en 5-dages tid, og det betød overraskelser hjemmefra – af de gode 😉

Udover oldes dejlige vaniljekranse, havde min mor nemlig noget med fra en hyggelig butik i Nibe, Butik Blossom, hvor vi plejer at komme. Sidste år luskede min lillebror Henrik og jeg derned og købte julegaver til hende, så vi ved at vi altid kan bruge noget derfra, begge to. De har alt muligt, og det er sådan en fin butik. De har en masse gode mærker som DAY, 2DAY, Plus Fine, Nümph, og mange flere. De har også lidt lækkert interiør og hygge… Meget godt og blandet.

De er så søde dernede, og har tilbudt at give mine læsere 15%, så synes I skal kigge forbi deres nye webshop Blossom.dk, så får man da lige noget mere at købe julegaver for 😉

For at få rabatten, skal I skrive Mascha i rabatfeltet på shoppen.

Andreas gik lige helt op i det med billeder, og syntes at sådan en vamset strik sagtens kunne fremvises ude på en kølig altan – og fotografen bestemmer åbenbart 🙂

IMG_7817

Jeg har gået meget i UGG’s, og måtte kassere mine grå forrige år. Ville egentlig have et par nye i år, men besluttede mig for at de var for sarte, så har “ønsket” mig disse her. Der følger dejlige varme uldsåler med, til når det bliver rigtig koldt – smart!

Strik her / Støvler her / OG Design her 

IMG_7821

Se lige nogle søde ting til Hollie Nolia (og mig). Er vild med den lille prinsesse/perle gave. Hun kan nemlig sige prinsesse nu… Altså så jeg kan forstå det. Perler har hun ikke prøvet, så det skal vi til. Og så er der fine ting til jule-værelset 🙂

IMG_7796 IMG_7798

Halskæden passede lige til min bluse… Den er fra OG design, som alle de andre søde ting på træet, og kan også købes på Blossom.dk eller i butikken i Nibe.

IMG_7801

 

Rabatten er lavet i samarbejde med Blossom.dk.

Næste indlæg

Fødsel, eller åbent hus?!